Aminokiseline: cijena BCAA, vegan aminokiselina i glutamina u akciji

Cijena aminokiseline je u THE Nutrition shopu konkurentna i pristupačna, a ako ih naručite u akciji još je pristupačnija. THE Nutition najbolja je trgovina sportske prehrane. U našoj ćete ponudi osim aminokiselina BCAA, glutamina i vegan aminokiselina naći i ostale kvalitetne proizvode, kao što su proteini, gaineri i ugljikohidrati, zamjenski obroci, pre-workout proizvodi, vitamini i ekstrakti, čokoladice i gelovi i još mnogo toga. Cijena aminokiselina i ostalih proizvoda kod nas je povoljna, a može biti još povoljnija ako se učlanite u naš klub. Na taj ćete način moći koristiti različite popuste i pogodnosti. Sve o aminokiselinama, cijeni, članstvu u našem klubu i aktualnim akcijama saznajte na našoj web stranici.

BCAA aminokiseline – kvaliteta po prihvatljivoj cijeni

Skraćenica BCAA označava tri esencijalne aminokiseline koje naše tijelo ne može samo proizvesti pa ih stoga moramo dodavati našoj prehrani. BCAA aminokiseline su leucin, izoleucin i valin. Razgranati lanac aminokiselina BCAA jedan je od najstarijih suplemenata, njegovo je djelovanje na rast mišića jako snažno. Među aminokiselinama BCAA najvažniju ulogu ima leucin koju pomaže pri očuvanju mišićne mase. Intenzivnim vježbanjem te u stanju određenih bolesti ili kod povećanog stresa naše tijelo troši velike količine leucina. Intenzivna tjelovježba troši značajnu količinu BCAA, zato mnogi sportaši koriste dodatke prehrani koji sadrže te aminokiseline. Istraživanja provedena na sportašima ukazuju na to da BCAA suplementi prije ili odmah nakon treninga potiču sintezu proteina i smanjuju razgradnju mišićnog tkiva. To se najvjerojatnije događa jer BCAA suplementi predstavljaju izvor važnih aminokiselina koje se pohranjuju u mišićima. Odgovarajuće količine aminokiselina u mišićima nakon treninga od presudne su važnosti za sintezu mišićnog proteina i rast. U našoj ponudi naći ćete BCAA sa različitim omjerima, arginin, glutamin, beta-alanin, kreatin, karnitin, taurin, ornitin, tirozin te različite mješavine nekoliko aminokiselina zajedno. Njihova je cijena povoljna, jer akcija aminokiselina je odlična prilika da za svoj novac dobijete još više.

Aminokiseline cijana

Aminokiseline: akcija koju ne smijete propustiti

U THE Nutrition shopu možete naći samo najbolje BCAA aminokiseline po cijeni koja je najkonkurentnija na tržištu. Ako tražite najbolje aminokiseline po najboljim cijenama, naš je shop pravo mjesto za vas. U ponudi možete naći odlične tablete THE BCAA Tablets. Cijena je u THE Nutrition shopu jako povoljna. To je visoko kvalitetan i praktičan proizvod koji ima moćan anti-kataboličan učinak. Aminokiseline u tim tabletama izrađene su od čistih 100% BCAA aminokiselina, a iskustva su pokazala da one spadaju u sam vrh anti-kataboličkih proizvoda na tržištu. O popularnosti naših aminokiselina najbolje svjedoči visoka potražnja i posljedično pristupačna cijena aminokiselina. Cijene su izuzetno konkurentne, a naši produkti često u akciji s klupskim i prigodnim cijenama te besplatnom dostavom kod kupnje iznad određene vrijednosti. Zato ne tražite dalje – THE Nutrition shop pravo je mjesto za kupnju najboljih aminokiselina po najboljoj cijeni.

Aminokiseline: glutamin pospješuje regeneraciju

Među našim proizvodima možete naći i kvalitetan proizvod odnosno aminokiselinu glutamin koji je preporučljiv dodatak za sve sportaše, jer pospješuje regeneraciju, povećava razine hormona rasta i tako pospješuje proces gubljenja tjelesnih masti. Osim toga glutamin sprječava razgradnju mišića odnosno mišićni katabolizam, podržava imunološki sustav te ubrzava oporavak od bolesti i operacija. Glutamin je aminokiselina koje u skeletnim mišićima ima ogromno. Aminokiselina glutamin pozitivno utječe na sve koji se bave sportom i žele očuvati mišićnu masu. Znanstvene studije su pokazale da glutamin pospješuje gubljenje masnog tkiva, pa i da tijekom nisko kaloričnih dijeta sprečava gubljenje teško stečene mišićne mase. Konačno možete na dijetu bez bojazni da ćete u tom procesu izgubiti mišiće! THE Glutamine iz naše ponude pokazuje brojne pozitivne učinke na zdravlje: nepogrešiv je u podizanju otpornosti i povećanja imuniteta, ubrzava oporavak nakon operacija, sprečava nastanak i pomaže pri ozdravljenju čireva i drugih želučanih tegoba, smanjuje grčeve u mišićima. A njegova je cijena jako povoljna.

BCAA aminokiseline cijena

X3M BCAA – najprodavanije aminokiseline po akcijskoj cijeni

Među najprodavanijim aminokiselinama nalazi se proizvod X3M BCAA, koji sadrži poboljšan omjer aminokiselina razgranatog lanca s posebnim naglaskom na leucinu. Leucin ima 10 x jači efekt na rast mišića od ostalih aminokiselina, ima i najviši MPS faktor (Muscle Protein Synthesis), leucin je naj anti-katabolična aminokiselina (spriječava razgradnju mišićne mase). Možete birati između dva osvježavajuća ukusa: Cherry ili Orange. Posjetite naš THE Nutrition shop i sami se uvjerite o povoljnim cijenama i raznolikoj ponudi. Nemojte propustiti naše akcije koje su odlična prilika da za svoj novac dobijete još više.

Ostala ponuda proizvoda

Naša je ponuda proizvoda sportske prehrane jako raznolika. Osim aminokiselina BCAA u njoj možete naći i vegan aminokiseline te ostale proizvode za vegane i vegetarijance koji iz različitih razloga ne žele ili ne smiju konzumirati proizvode životinjskog podrijetla. Tako aminokiseline vegan kao i ostale aminokiseline iz naše ponude dostupne su po prihvatljivim i konkurentnim cijenama, a akcije koje pripremamo za vas još su jedna odlična prilika da proizvode kupite po još povoljnijim cijenama. Provjerite našu ponudu na našoj web stranici i potražite najbolje proizvode sportske prehrane na jednom mjestu.

Možda vam se svidi