Aminokiseline: cijena aromatskih, veganskih i ostalih aminokiselina je povoljna!

Cijena aminokiselina kod nas je konkurentna i povoljna. Aminokiseline su osnovi gradivni element iz kojeg su sastavljene bjelančevine. Svaka od aminokiselina ima svoju ulogu u čovjekovu tijelu. Za sve koji se bavite sportom ili trenirate u teretani najvažnije su BCAA aminokiseline jer one sprečavaju razgradnju mišića i pomažu pri bržem rastu mišićne mase. Aminokiseline mogu biti esencijalne, to su BCAA aminokiseline, ili uvjetno esencijalne. Esencijalne naše tijelo ne može samo sintetizirati pa ih stoga moramo unositi putem prehrane ili kao dodatak prehrani. Za naše zdravlje vrlo su važne i aromatske aminokiseline. THE Nutrition tim za vas je pripremio ponudu aminokiselina odnosno proizvoda koji sadrže BCAA i ostale aminokiseline (arganin, glutamin, beta-alanin, kreatin, karnitin, taurin, ornitin, tirozin itd.) u različitim omjerima. Imamo odličnu vijest i za sve one koji iz takvih ili onakvih razloga ne smijete ili ne želite konzumirati proizvoda životinjskog porijekla. Za vas smo pripremili aminokiseline vegan. U proizvodima s aminokiselinama nalaze se i vitamini. Provjerite našu ponudu na web stranici. Tamo možete naći i sve informacije o cijeni aminokiselina i ostalih proizvoda iz segmenta sportske prehrane.

Trenirate u teretani? Nemojte zaboraviti na aminokiseline!

Glavna biološka uloga aminokiselina je izgradnja bjelančevina. Konzumiranje aminokiselina učinkovito djeluje na jačanje imunološkog sustava, oporavak i regeneraciju nakon treninga u teretani i čak nakon ozljeda. Isto tako aminokiseline za teretanu štite mišiće pred razgradnjom, učinkovite su pri sagorijevanju masnoća itd. Glavna je prednost proizvoda koji sadrže aminokiseline da se oni jako brzo apsorbiraju u krvni sistem. Aminokiseline se nalaze u hrani: meso, ribe, jaja, mlijeko i mliječni proizvodi, kikiriki, badem itd. Sve nabrojane namirnice sadrže potrebne esencijalne aminokiseline koje su potrebne za zdravo tijelo. A ako trenirate u teretani, onda su vam potrebne veće količine aminokiselina. Dakle, ako želite izgraditi lijepo tijelo i čistu mišićnu masu, aminokiseline morate unositi više puta dnevno. A naravno ne smijete zaboraviti ni na whey proteine. BCAA aminokiseline (cijena je kod nas konkurentna) jako su važne za svakog ozbiljnog sportaša i fitnes entuzijasta. Aminokiseline povećavaju sintezu bjelančevina, pospješuju rast mišića i sprječavaju razgradnju mišića. Zato svi koji trenirate u teretani i ostali sportaši nemojte zaboraviti na njih.

Aminokiseline cijena

U našoj su ponudi i vegan te aromatske aminokiseline

THE Nutrition tim mislio je na sve, pa i na one koji iz zdravstvenih ili kojih drugih razloga ne smiju konzumirati proizvoda životinjskog porijekla. U prodajni program uvrstili smo i vegan aminokiseline, a osim toga možete u našem web shopu kupiti i veganske proteine. Cijena vegan aminokiselina i ostalih veganskih proizvoda je povoljna, a možete je provjeriti na našoj internetskoj stranici. Osim esencijalnih aminokiselina BCAA u ponudi su i aromatske aminokiseline koje imaju važnu ulogu pri očuvanju zdravog tijela. Te su aminokiseline fenilalanin i tirozin. Fenilalanin se u prirodnom stanju nalazi u majčinom mlijeku sisara. Koristi se u proizvodnju prehrambenih proizvoda i pića, a može ga se kupiti i kao dodatak prehrani. Fenilalanin poznat je i kao analgetik s antidepresivnim efektima. Dobar izvor te aminokiseline su jaja, jetra, govedina, mlijeko i soja. Aromatska aminokiselina tirozin može se sintetizirati i u organizmu, a nalazi se u visoko proteinskim prehrambenim proizvodima, kao što su piletina, riba, mlijeko, jogurt, kravlji sir i ostali sirevi, kikiriki, bademi, proizvodi od soje, grah, avokado i banane. Provjerite cijenu naših proizvoda koji sadrže aminokiseline i vitamine i u nekoliko kratkih koraka naručite ih u našoj internet trgovini. Kad ste već tamo provjerite i aktualne akcije i možda se vaša kupnja još više isplati.

aminokiseline teretana

Mršavljenje s aminokiselinama

Aminokiseline učinkovito djeluju za smanjenje umora, omogućavaju intenzivnije treninge i pospješuju rast mišića. Međutim, u zadnje se vrijeme puno govori i o tome da aminokiseline utječu na mršavljenje odnosno pomažu pri sagorijevanju tjelesnih masnoća. Opće je poznato da esencijalne aminokiseline BCAA igraju najvažniju ulogu pri sintezi proteina i prevenciji mišićnog katabolizma. Tijekom treninga visokog intenziteta BCAA se oksidira u mišiće i može služiti kao gorivo koje pomaže u završavanju napornog treninga koji stvara rast mišića. Odlična je vijest to da je aminokiseline BCAA najbolje koristiti i prilikom nisko kalorijskih dijeta zato što su one pravi ključ prevencije oštećenih mišića. Zanima vas cijena? Kontaktirajte nas!

BCAA u prahu ili u tabletama?

Proizvodi koji sadrže aminokiseline dostupni su vam u obliku praha ili u tabletama. THE BCAA Tablets jako su kvalitetan i praktičan proizvod koji ima moćan anti-kataboličan učinak. Aminokiseline L-leucin, L-valin i L-izoleucin su jednostavne jer nisu vezane u duge lance, što omogućava najbržu moguću apsorpciju u tijelu. THE BCAA Tablets izrađene su od čistih 100% BCAA aminokiselina i spadaju u sami vrh anti-kataboličnih proizvoda na tržištu. Ako vas zanima cijena ovih aminokiselina i ostalih proizvoda slobodno nas kontaktirajte ili pronađite informacije na našoj web stranici. Sigurni smo da ćete među raznolikim izborom ne samo aminokiselina, vitamina i proteina naći i odlične savjete naših stručnjaka o sportu, treninzima, mršavljenju, primjerni suplemenata sportske prehrane itd.

Možda vam se svidi