Dječja zimska oprema

Dječja zimska oprema je najraznolikija u ponudi odjeće i obuće za djecu. Tu su benkice, puloverići, zimske cipele kao i kape i rukavice. Jedan od najvažnijih artikala iz ove opreme svakako su dječje zimske jakne, koje vašim mališanima, koji su posebno osjetljivi na hladne zimske uvjete, moraju pružiti maksimalnu toplinu i udobnost. U Maninom katalogu pronaći ćete sve od navedenog i još više od toga – potražite naše vrhunske pidžame za dječji uzrast i donje rublje zaigranih uzoraka, koje će djeci biti zanimljiva te će ih veseliti njihovo nošenje. Imamo veličine za sve dječje uzraste, i vaše će dijete biti potpuno opremljeno za preostale zimske dane, uz vrlo pristupačne cijene.

Što je dobro napravljena dječja zimska jakna i što mora imati

Kvalitetna dječja zimska jakna najprije treba biti udobna i lagana, stoga mora biti od materijala koji odlično zagrijavaju, ali neće učiniti jaknu teškom za nošenje. Posljednjih godina posebno su popularne softshell jakne  za žene i muškarce, koje omogućavaju sjajnu toplinu uz lakoću kretanja. Naravno, vrlo brzo su i dječje softshell jakne postale hit, koje su vrlo funkcionalne, a ujedno i povoljne cijenom. Odlično će poslužiti za školu, šetnju ili izlet. Dječje zimske jakne moraju se lako oblačiti, a svi dodaci poput kapuljača moraju biti lako odvojivi. Ništa manje važan nije ni izgled – boje trebaju biti vedre i isticati se podlozi. Dobro je došao i kakav zanimljiv detalj, idealno s likom iz crtića.

Dječja zimska opremaDječje zimske jakne

Mi imamo najbolje zimske jakne za djevojčice – saznajte zašto

Posebnu pozornost smo posvetili dizajnu zimskih jakni za djevojčice. Krojevi su duži u odnosu na modele za dječake, dok od boja prevladavaju pastelno crveni i ružičasti tonovi. Jedan od noviteta u našoj ponudi su jednodijelni kombinezoni za curice, koji su podstavljeni flisom i imaju podstavljene rukave te nogavice. Kao i kod naše ostale dječje zimske opreme, rubovi su zaštićeni protiv propuštanja snijega, kako odjeća ne bi promočila ni pri najvećoj aktivnosti. Sastav je 100% poliester, zbog čega će kombinezon biti istovremeno topao i nepropustan. Također se možete odlučiti i za softshell jaknu sivkastog lica s ružičastom podstavom i kapuljačom te diskretnim uzorkom leptira, ili nešto jednostavniju no podjednako privlačnu ružičastu jaknu s kapuljačom i umjetnim krznom.

Dječjoj zimskoj opremi pridružite i naše zimske kape i rukavice

Budući da bi zima mogla još potrajati, svakako razmislite o kupovini dodatnih dječjih zimskih kapa i rukavica. Imamo ih za sve uzraste, uključujući i onaj najmlađi. S našim šarenim rukavicama i kapama koje fantastično griju, ali su istovremeno praktički neprimjetne za nošenje, odmor na zimskom suncu moći će potrajati koliko želite. Za djevojčice smo pripremili rukavice u ružičastoj boji te kape s motivima animiranih likova. Pretražite našu bogatu ponudu dodataka dječjoj zimskoj opremi, od šalova do pamučnih čarapa, u kojoj prevladavaju žive boje za dječji uzrast, kao i materijali koji će omogućiti nesmetani užitak u zimskim radostima.

Naša dječja odjeća idealan je spoj kvalitete i niskih cijena

Najveća moguća kvaliteta po što nižoj cijeni nam je prioritet kod izrade dječje opreme, jer smo itekako svjesni da je riječ o nemalom financijskom izdatku za roditeljski džep. Naše cijene su uvijek pristupačne, a u vrijeme akcija možete pronaći odjeću po maksimalno povoljnoj cijeni. Ne propustite naše akcije koje traju do kraja siječnja – nudimo dječje zimske kape i rukavice po cijeni već od 19 kuna. Jakne su vam dostupne po cijeni već od 99 kuna, dok ćete za kombinezon trebati izdvojiti tek 129 kuna. Većina našeg zimskog asortimana je sada na sniženju od 30%, dok ćete pojedine odjevne predmete pronaći i po 50% nižoj cijeni. Posjetite nas na našim prodajnim mjestima i kompletirajte dječju opremu svime što vam je potrebno po fantastično niskim cijenama.

Možda vam se svidi