Dječja zimska oprema

Dječja zimska oprema iz Maninog asortimana potpuno prati potrebe djece svih uzrasta. Započnimo od najmalađih – kod nas ćete naći sjajan izbor benkica, sjedalica, kolica i prateće opreme po sjajnim cijenama. Imamo bogat asortiman dječje odjeće, koji uključuje kape, rukavice, dječje zimske jakne i tople pulovere raznih veličina od prirodnih materijala. Na Maninim prodajnim mjestima možete kompletno opremiti dijete za nadolazeću zimu, počevši od udobne dječje pidžame za spavanje do skijaških jakni s kapuljačama i patent zatvaračima. Naša dječja zimska oprema zahvalna je za održavanje te pokazuje kvalitetu koja traje i traje – barem dok je vaše dijete ne preraste.

Imamo najbolje dječje zimske jakne za vrijeme provedeno na otvorenom

Naše dječje zimske jakne za ovu sezonu se posebno ističu kvalitetom i modernim dizajnom koji plijeni pažnju. Napravljene su od vodootpornih materijala, koji ne propuštaju ni snijeg, a istovremeno su vrlo lagani i savršeno udobni za nošenje. Za što bolju funkcionalnost u zimskim uvjetima, opremili smo ih mnoštvom dodataka – džepovima na patent, patent zatvaračima po cijeloj dužini jakne i lako odvojivim kapuljačama, koje neće stvarati probleme pri učestalom skidanju i spajanju. Ove jakne su prilagođene svim mogućim zimskim uvjetima pa će odlično poslužiti svrsi kod svakodnevnih odlazaka u školu kao i kod odlaska na skijanje. Jakne za dječake su šarenih boja, pri čemu prevladava plava kao osnovna boja. Zimske jakne za djevojčice dostupne su u ružičastim i crvenim tonovima, krojem su prilagođene u dužinu te imaju podesive naramenice. Sve dječje jakne imaju zaštićene rubove protiv propuštanja snijega, kako odjeća ne bi promočila ni pri najvećoj aktivnosti.

U Mani imamo dječje zimske kape i rukavice za djecu svih uzrasta

Neizostavan dio zimske opreme su svakako vunene kape i rukavice. Kako za prstiće i glavu ne bi bilo zima, pripremili smo povoljne dječje zimske kape za sve uzraste, uključujući i onaj najmlađi. Vaši će se mališani moći sigurno i udobno prošetati pa i poigrati na zimskom suncu opremljeni kapama i rukavicama od visokokvalitetne vune koja izvrsno grije, a istovremeno je udobna i skoro neprimjetna za nošenje te je alergološki ispitana. Pretražite našu bogatu ponudu dječjih kapa i rukavica u živim bojama, koje odgovaraju dječjem uzrastu te se ujedno dobro ističu na svakoj podlozi.

Dječja zimska opremaDječje zimske jakne

Ne propustite naš kompletni katalog s dječjim donjim rubljem i hlačama

Naša dječja zimska oprema, naravno, ne staje na navedenom. Provjerite ponudu naših hlača za dječake, jednodijelne kombinezone za dječake i djevojčice te donje rublje šarenih uzoraka od najudobnijih prirodnih materijala. Vaši klinci zasigurno će se veseliti oblačiti čarape s likovima iz animiranih filmova, a majice i gaćice će lijepo prianjati uz tijelo i štititi od hladnoće , a neće nigdje stezati. Također imamo i pamučne te vunene pulovere u raznim bojama i vedrih uzoraka, a naše dječje zimske pidžame prednjače po vrhunskoj udobnosti za spavanje. Naposlijetku, priuštite vašim klincima tople zimske papuče po kući po najpovoljnijim cijenama.

Osim dječje zimske odjeće, imamo i atraktivne igračke za najmlađu dob

Pod zimskom opremom iz naše ponude možemo preporučiti i igračke koje odgovaraju nadolazećem godišnjem dobu. Imamo različite plišane životinje koje će vaše najmlađe jednostavno osvojiti i zaokupiti im pažnju. Priuštite im igračke s uporabnom funkcijom, s kojima će učiti kroz igru i postavljati si nove ciljeve dan za danom. Naša ponuda najviše sadrži igračke za bebe i djecu mlađe dobi, ali imamo i lutke s pripadajućom opremom za nešto stariji uzrast djevojčica koje se mogu uređivati prema njihovoj vlastitoj zamisli.

Naša ponuda dječje zimske opreme cjenovno je najpovoljnija na tržištu

Konkurentnost cijena uz istovremenu nespornu kvalitetu odlika je cjelokupne Manine ponude pa tako i dječje zimske opreme. Svjesni smo da je dječja oprema financijski izdatak za svaku obitelj kao i toga da djeca brzo rastu, zbog čega su cijene našeg dječjeg asortimana uvijek pristupačne i po mjeri kupaca. Dječja zimska oprema kod nas je najraznovrsnija i najpovoljnija. Nudimo dječje zimske kape, rukavice i jakne modernog dizajna i vedrih boja za radosnu zimu. Kod nas lako možete naći dječje zimske jakne modernog dizajna za već 200 kuna, dok je cijena dječjeg pulovera u prosjeku oko 150 kuna. Papuče ćete naći po cijeni od 30 kuna, a otprilike u tom rangu se kreću i cijene šalova. Osnovni modeli hlača za dječake se cijenom otprilike kreću oko 100 kuna, dok je cijena jednodijelnog kombinezona od povezane ski jakne i hlača 309 kuna. Ukoliko se učlanite u Manin klub, možete dobiti našu karticu vjernosti, s kojom ćete ostvariti dodatne uštede pri kupovini dječje opreme.

Možda vam se svidi