Estetska radna odjeća i otirači imaju mjesto u svakoj tvrtki

Lindstrom je jedna od najistaknutijih evropskih tvrtki za iznajmljivanje radne odjeće i otirača. Njihova radna odjeća je vrhunske kvalitete i prilagođena modernim zahtjevima po lijepom dizajnu i izrađena po mjeri. Pored radne odjeće nudijo kolekcije zaštitne odjeće i obuće, koje ispunjavaju sve standarde i su certificirane. I kolekcije otirača su na najvišoj razini u pogledu kvalitete, izgleda i funkcionalnosti. Najam radne i zaštitne odjeće i otirača je idealan izbor za svaku tvrtku, jer je najam povoljan i tvrtki pored troškova uštedi vrijeme, potrebno za održavanje radne odjeće i otirača.

radna odjeća

Odluka za najam radne odjeće donosi tvrtki veču produktivnost

Pokazalo se da radna odjeća zaposlenike potiče da rade bolje i budu produktivniji. Jednaka radna odjeća za sve radnike stvara u njih osjećaj pripadnosti timu i u takvom zajedničkom stvarateljstvu svi rade učinkovitije. Lindstromove kolekcije kvalitetne radne odjeće zaobuhvataju brojne djelatnosti i njihova radna odjeća je prilagođena svakemu zaposleniku posebno. Kolekcija CarePro namjenjena je medicinskom osoblju i je istodobno klasična, elegantna i moderna a uz to vrlo udobna, da se medicinsko osoblje u njoj kod rada ugodno osjeća. Kolekcija HoReCaPro je vrlo opsežna i je izrađena za osoblje u restoranima, ugostiteljskih kuhinja i za ugostiteljsko osoblje. Za prehrambenu industriju su pripremili kolekciju radne i zaštitne odjeće i obuće FoodInPro, za industriju i radove održavanja je najbolja kolekcija praktične radne odjeće WorkerPro. Pored ovih ima Lindstrom još tri kolekcije zaštitne odjeće i obuče, koja je certificirana i ispunjava sve standarde za aktivnu zaštitu. To su kolekcija WelderPro za zavarivače, PowerPro za elektrotehničare i HighVisPro za zahtjevne radne uvjete.

Otirači su potrebni za čistiji i ljepši izgled ulaza i prostora

Otirači su nepogrešivi na ulazima za zaustavljanje prljavštine, blata i pijeska da se sve to ne unosi u unutarnje prostore i da ti tako ostaju čisti. Lindstrom iznajmljuje visoko kvalitetne otirače estetskog izgleda za različite potrebe. Njegov ulazni otirač zaustavlja tešku prljavštinu več na ulazu i sa grubom teksturom sprječava da padnemo na mokrom tlu. Standardni otirači su lijepi i primjerni za ulaze, stubišta i poslovne prostore, ergonomski otirač smanjuje pritiske na zglobove i leđa i je idealan za radnike, koji dugo vrijemena stoje. Industrijski otirač je najbolji odabir za radove gdje je puno prljavštine, blata i vode. Posebni su dizajnirani otirači zanimljivih oblika, boja i uzoraka. Lindstrom kod najma radne odjeće i otirača nudi cjelokupnu uslugu – od procjene potreba do nabave i onda redovitog održavanja, pranja i dovoza čiste radne odjeće i otirača. Lindstrom je pouzdan partner i njegova usluga je na najvišoj razini.

Možda vam se svidi