Dugotrajni Fujitsu laptopi kvalitetom opravdavaju svoje mjesto na tržištu

Fuitsu laptopi objedinjuju njemački inženjering i japansku kvalitetu

Fujitsu je globalni proizvođač tehnoloških i poslovnih inovacija koje potiču i prate promjene u načinu na koji radimo, ali i živimo. Kompanija je osnovana davne 1935. godine u Japanu za kojeg su proizveli prvo računalo. Fujitsu je ušao u udruženje s njemačkim Siemensom i uspješno posluje nakon što je prošao Svjetski rat na svom teritoriju. Kroz suradnje s brojim drugim tehnološkim gigantima iz cijelog svijeta Fujitsu razvija brojne proizvode po kojima je poznat.

Najuspješniji je u razvoju tehnologije zaslona koju primjenjuje i u dizajnu svojih računala. Laptopi Fujitsu kroz svo vrijeme što su prisutni na tržištu korisnicima nude što je više moguće za što manji trošak. Starim motom ‘mogućnosti su neograničene’ dokazali su kako nema prepreka u spajanju kvalitete i dostupnosti kada su Fujitsu laptopi u pitanju. Novim sloganom ‘zajedno oblikujemo budućnost’ laptopi Fujitsu šalju poruku prisutnosti i osjetljivosti na potrebe svojih klijenata i promjena u digitalnom i društvenom svijetu.

Fujitsu laptopi prilagodili su se velikoj promjeni odnosa poslovnog i privatnog koja se dogodila u posljednjih par godina. Više nego ikada posao se može obavljati s laptopa Fujitsu u bilo koje doba i s bilo kojeg udaljenog mjesta. Fujitsu laptopi koriste jedinstvenu priliku kako bi vaš posao učinili sigurnijim i prilagođenim radu od kuće jednako kao radu iz ureda. Rad na daljinu se značajno izmijenio u ovim pandemijskim uvjetima, a laptopi Fujitsu dio su te promjene.

Fujitsu laptopi djelatnicima omogućavaju užu suradnju, povećavaju produktivnost i zadovoljstvo. Korištenjem nove generacije laptopa Fujitsu potpuno ste slobodni kreirati vlastite vrijednosti i kriterije rada kao dio nove organizacijske kulture. Fujitsu  laptopi nude najbolju ravnotežu kod rada iz ureda i od kuće na način koji odgovara vašim zahtjevima. Rad na Fujitsu laptopima može se opisati kao rad u uredu bez ograničenja i granica. Zato laptopi Fujitsu potiču suradnju i kreativnost što vodi do inovativnosti i većeg postignuća djelatnika. Fujitsu laptopi na radna mjesta uvode nove vrijednosti i iskustva koja će podržavati rad vaših djelatnika.

Laptopi Fujitsu koriste aplikacije i obrađuju podatke na način koji povećava sigurnost njihovog korištenja i jednostavnost pristupa za korisnike.

Nekoliko razloga zbog koji se isplati kupiti Fujitsu laptope

Laptopi Fujitsu omogućuju jednostavnu nadogradnju. Dizajn Fujitsu laptopa omogućuje vam da otvorite poklopac donjeg panela jednostavnim vađenjem jednog vijka što vam daje izravan pristup bateriji i memorijskoj pohrani uređaja. Stoga je mogućnost nadogradnje komponenti Fujitsu laptopa iznimno laka. Rad na laptopima Fujitsu olakšava i njihovo svojstvo da se ne zagrijavaju prilikom većeg radnog opterećenja.

Fujitsu laptopi ne prelaze vanjsku temperaturu od 30°C, a zvuk ventilatora je zanemariv. Opremljenost bočnim otvorima također je optimalna kod laptopa Fujitsu, a jedan od nekoliko USB ulaza uvijek je u mogućnosti napuniti vanjski uređaj čak i kada je sam laptop isključen. Kvaliteta ekrana Fujitsu laptopa konstantna je svih ovih desetljeća, a pruža ugodne kutove gledanja, maksimalnu svjetlinu u središtu ekrana i odličan omjer kontrasta.

Za razliku od puno skuplje konkurencije, laptopi Fujitsu opremljeni su zvučnicima koji frontalno usmjeravaju zvuk. Još jedna poželjna karakteristika Fujitsu laptopa je njihova težina, lagani su i ugodni za nošenje. Poznato je kako poslovni modeli laptopa obično imaju višu cijenu od onih za osobnu upotrebu, ali laptopi Fujitsu našli su način da premoste tu razliku i pruže jednaku kvalitetu za istu cijenu.

rabljena računala cijena

Fujitsu laptopi imaju ugrađen cijeli niz sigurnosnih postavki koje povećavaju sigurnost uređaju, poput prepoznavanja lica, otiska prsta, privatnosti zaslona kamere i slično. Osim sigurnosti, laptop Fujitsu je dobra svakodnevna pratnja jer je jako mobilan i lagan za prenošenje. Fujitsu laptopi održavaju neprekinutu vezu s internetom gdje god se spojili, a baterija vas neće iznenaditi neočekivanim pražnjenjem.

Laptopi Fujitsu mogu se naći u rabljenoj varijanti čime je ušteda još veća

Rabljeni laptopi imaju višestruke koristi i sve su popularniji odabir podjednako znalcima i digitalnim laicima. Tehnologija se brzo mijenja i ponekad je nemoguće pronaći određeni model laptopa u slobodnoj prodaji jer se prestao proizvoditi. Tada su rabljeni laptopi odlična opcija. Rabljeni laptopi nisu ‘istrošena’ roba, većina ih se odlično održava i servisira prije ponovne prodaje. Najprivlačnija karakteristika rabljenih laptopa je zasigurno njihova povoljna cijena.

Ipak, planirati li kupiti noviji model, rabljeni laptop se neće previše razlikovati cijenom od novog. Znate li točno koje vas specifikacije zanimaju kod laptopa, rabljeni modeli će vam sigurno pružiti velik izbor. Rabljeni laptopi koji se prodaju u provjerenim trgovinama ili kod proizvođača najsigurnija su opcija jer ćete pouzdano znati da su ispravno servisirani, a moguće je tražiti i garanciju. Kada kupujete izravno od vlasnika izgled rabljenog laptopa može vam puno reći o njegovom stanju. Izbjegavajte kupiti laptop rabljen do razine vanjskih oštećenja.

Provjeriti koliko traje baterija rabljenog laptopa, je li radna memorija dovoljno jaka, ima li ispravan zvuk i ekran kada se koristi. Rabljeni laptopi većinom iznenade svojom kvalitetom. Ako niste sigurni u svoju kupnju, potražite besplatne savjete stručnjaka iz ovlaštenih trgovina. Svakako nemojte preskočiti dugotrajne i pouzdane Fujitsu modele.

 

Možda vam se svidi