Gume Michelin: cjelogodišnje gume za auto sada u akciji po odličnoj cijeni

Gume Michelin – akcija koju ne smijete propustiti. U poduzeću Vulkanizerstvo Furlan osim kvalitetnih vulkanizerskih usluga nudimo vam i zimske, ljetne i cjelogodišnje gume za auto različitih proizvođača guma. Među njima možete naći i odlične gume Michelin s kojima ćete se na cesti osjećati jako sigurni. Budite spremni na sve vremenske uvjete s cjelogodišnjim gumama Michelin koje možete kod nas nabaviti po odličnoj cijeni. A ako odlučite platiti gotovinom dajemo vam još dodatni 20% popust. Naše akcije su jako ugodne zato je to odlična prilika za kupnju odličnih guma Michelin po još povoljnijoj cijeni. Posjetite našu web stranicu gdje možete provjeriti našu zalihu guma, a lako i jednostavno možete gume Michelin ili koje druge gume za auto naručiti i u našoj Internet trgovini.

Gume Michelin

Cjelogodišnje gume Michelin CrossClimate

Ako želite biti spremni za sve, i najneugodnije vremenske uvjete, onda je kupnja cjelogodišnjih guma Michelin CrossClimate pravo rješenje za vas. A ako ih kupite u našoj akciji, možete i uštedjeti. Cjelogodišnje gume za auto nude vam velik komfor zato jer možete s jednim kompletom guma voziti tijekom cijele godine. Gume Michelin cjelogodišnje CrossClimate gume su za sve vremenske uvjete. To je kombinacija najboljih tehnologija za ljetne i zimske gume. Zahvaljujući inteligentnoj upotrebi sastojaka i jedinstvenom profilu te su gume zaista najbolje. Gume Michelin CrossClimate ljetne su gume koje osiguravaju jednako impresivne performanse u svim vremenskim uvjetima, čak i u zimskim. Naime, to su jedine ljetne gume s certifikatom za zimu i tako dobrim performansama zimi da su dobile oznaku s tri pahulje i planinskim vrhom. Ako tražite najbolje gume Michelin za auto i ne želite gubiti vrijeme mijenjajući ih sa zimskim gumama, onda su cjelogodišnje gume Michelin najbolje rješenje za vas. One donose sve prednosti ljetnih Michelin guma po pitanju sigurnosti i dugoj životnoj dobi, a posjeduju i sve glavne karakteristike zimskih guma Michelin po pitanju trakcije i kočenja u neugodnim zimskim uvjetima. Provjerite ponudu na našoj web stranici gdje možete naći i sve informacije o cijeni i akcijama za gume Michelin.

Michelin gume za auto – nova kategorija guma

Gume za sve vremenske uvjete nova su kategorija guma s impresivnim kočenjem na mokrom terenu kao i na suhom. Njihova životna dob je duga, a mogu se pohvaliti i s manjom potrošnjom goriva. Sve to znači samo jedno – da su gume za sve vremenske uvjete po pitanju trakcije i kočenja potpuno usporedive s najboljim zimskim gumama. Ako želite koristiti samo jedan komplet guma tijekom cijele godine, ako se vozite po područjima gdje su zimski uvjeti zahtjevni ili niste u mogućnosti skladištiti i montirati drugi komplet zimskih odnosno ljetnih guma, gume za sve uvjete Michelin pravo su rješenje za vas.

Zašto izabrati gume Michelin za sve uvjete?

Na testovima guma većina drugih guma cjelogodišnjeg profila u usporedbi s Michelin gumama imala problema s ponašanjem u ljetnim uvjetima zbog visokih temperatura, što se odrazilo na razine tlaka u gumama, a posljedično i na performanse. Michelin je na testovina nadjačao svu konkurenciju. Odluka za gume za sve vremenske uvjete odnosno cjelogodišnje gume Michelin prava je i pametna odluka. Kako bi se provjetrila prava sigurnost i pouzdanost guma cjelogodišnje primjene, njihovo testiranje mora obuhvaćati različite parametre. U snježnim uvjetima ili na kiši one se tretiraju kao zimske gume, dok se testiranja na suhom i toplom vremenu provode u ljetnim mjesecima. Zaista teško je naći gumu za cjelogodišnju upotrebu koja će uspješno obuhvatiti sve aspekte, no CrossClimate Michelin gume pokazale su odlične rezultate.

gume Michelin akcija

Michelin gume: cijene su kod nas povoljne

U Vulkanizerstvu Furlan nudimo vam vrhunske vulkanizerske usluge: montaža guma za osobna vozila, elektronsko balansiranje, montaža guma za teretna vozila i montaža guma za poljoprivredne strojeve. Osim toga u našem se skladištu nalazi i 20.000 do 25.000 guma različitih proizvođača guma. Vodeći među njima su Good Year, Dunlop, Michelin, Novex, Uniroyal, Sava, Fulda, Kleber, Debica i Barum. Cijene guma su kod nas pristupačne i konkurentne, a izbor jako raznolik. Gume Michelin i ostale gume za auto možete jednostavno i brzo potražiti u tražilici na našoj web stranici. Kupnju možete obaviti u našoj Internet trgovini koja vam omogućava pregled i zakup guma, naplataka, auto dijelova i opreme. Proizvodi u našoj Internet trgovini se ažuriraju svakodnevno. Više o cijena guma Michelin i ostalim gumama te aktualnim akcijama možete saznati tako da nas posjetite ili posjetite našu web stranicu.

Kako izabrati prave gume za vaš automobil?

Ako ne znate koje gume bi odabrali za vaš automobil, u Vulkanizerstvu Furlan možemo vam pri tome pomoći. S prodajom guma i savjetovanjem imamo više od dvadeset godina iskustva. Posjetite nas ili nam uputite pitanje putem elektronske pošte ili telefona. A ako već znate koje su prave gume za vaš automobil posjetite našu Internet trgovinu i naručite ih već danas. Kupnja u Internet trgovini jako je jednostavna: izaberite željenu marku guma, unesite dimenzije, izaberite gume i zaključite narudžbu. Dostava guma vrijedi samo za područje Republike Slovenije.

Možda vam se svidi