Jakne su svestrana i funkcionalna odjeća

Nijedan komad odjeće nije tako svestran kao su jakne. S njima možemo biti vrlo moderni, u trendu, takve su trenutačno ženske kožne jakne, možemo izgledati elegantni, stilski uređeni ili vrlo sportski, kao u jaknama za skijanje. Korisne su nam cijelu godinu, ne trebaju nam samo u hladnijem dijelu godine nego katkad i ljeti kad zahladi. Jakne su istotako prikladne za sve prigode – za na posao, u slobodno vrijeme, za poslovne sastanke, slavlja i za sportske aktivnosti. Zbog svoje praktičnosti uvijek su moderne. Robna marka Mana u svakoj novoj kolekciji oduševljava kvalitetnim i modernim jaknama za cijelu obitelj po povoljnim cijenama. Ako se ne možemo odlučiti između dvije lijepe jakne, nam to omogućuje da možda kupimo obje jakne.

Moderne jakne za ženske

Ženske kožne jakne su opet pronašle put na modni vrh

Nekada vrlo popularne i moderne ženske kožne jakne su se vratile u modne trendove. Idealne su za lijepe jesenske dane. Danas se za ove jakne sve više upotrebljavaju umjesto prave kože materijali, koji sliče koži. Ženske kožne jakne iz takvog materijala imaju više prednosti: lakše ih je održavati, pristupačnije su i lijepog izgleda. Ženske kožne jakne su kraće, uske, s podudarenim zatvaračima. Podudaraju sportsko elegantan izgled i su vsestrane – prikladne su tako za na posao kao za posebne prigode i za slobodno vrijeme, ovisi od odjeće s kojom ih kombiniramo. U ženskim kožnim jaknama uvijek izgledamo moderni i stilski obućeni. Mana je u svoju ponudu uključila vrlo lijepe jakne u izgledu kože, koje nas neće nikad razočarati, uvijek će nam k izgledu dodati posebnu notu. Zatvarači na džepovima i izloženi šavovi izgledaju perfektno. Ove sjajne ženske kožne jakne je u Mani moguće kupiti u crnoj i lijepoj svjetlo smeđoj boji.

Jakne za skijanje i druge sportove za pravi sportski užitak

Kod sportova u prirodi ispostavljeni smo vrijemenskim neprilikama i trebamo jakne, koje štite od mraza, vjetra, kiše i snijega. Bez takve zaštitne jakne brzo bi odustali od sportskih aktivnosti i u hladnijem vrijemenu bi oboljeli i se prehladili. Za skijanje i druge zimske sportove su stoga jakne za skijanje obavezan dio opreme ako želimo ostati suhi i ne gubiti tjelesne topline. Jakne za skijanje ne puštaju vlage unutra ali puštaju van vlagu od tjela, koja nastaje kod aktivnosti, što je istotako važno. U takvoj jakni smo bez obzira na vrijeme i na količinu znojenja uvijek na suhom i toplom. Pored toga su jakne za skijanje i za druge zimske sportove lagane i udobne i vrlo lijepo dizajnirane. Jakne za skijanje izgledaju ne samo kao sportske nego kao moderne jakne. Mana svake godine pripremi posebnu kolekciju jakna za skijanje iz vrhunskih materijala i modernog dizajna u bogati paleti boja. Jakne za skijanje imaju sve što trebaju: praktične džepove za ski kartu i druge osobne stvari, toplu kacigu, visoki okovratnik da zaustavi snijeg. Tako je skijanje zaista užitak.
Pored jakni za skijanje možemo u Mani naći sjajne i kvalitetne jakne i za druge sportove i planinarenje pa i za šetnju u prirodi. Takve su njihove vrhunske windstopper jakne i jakne iz softšela, koje štite od vjetra i od vlage. I ove jakne izgledaju kao moderne jakne i su prikladne ne samo za sport nego i za svakodnevno upotrebu u slobodnem vrijemenu. Mana je za žene skreirala jakne u najljepšim bojama, na primjer ljubičastoj i plavoj, koje lijepo izgledaju u kombinaciji s drugom sportskom odjećom.

Tople ženske jakne

Zimske jakne pobjeduju sve zimske izazove

Zimske jakne ne smiju nedostajati u našoj garderobi jer ako su kvalitetne su najbolja zaštita od mraza, vjetra i snijega i nas prijatno griju u svim uvjetima. Tanje zimske jakne se mogu nositi skoro čitavu godinu, i u tim jesenskim danima. Zimske jakne su neprekosljive u svojoj funkcionalnosti, možemo ih nositi za sve prilike i su osnova zimske garderobe. Nosimo ih cijelu zimu za sve potrebe, samo da za na posao i posebne prigode odaberemo drugačiji dizajn kao za slobodno vrijeme ili sport. Pri tom važi da kraće zimske jakne podudaraju sportski izgled i u njima se je lakše kretati, dulje zimske jakne bolje griju i su elegantnije. Njihova velika prednost je i vrlo jednostavno održavanje – kad se zaprljaju ih možemo sami oprati i pri tom ne gube na kvaliteti ili izgledu. To je posebno dobrodošlo kod djece koja se brzo zaprlja i tako je problem brzo rješen. To su moderne jakne za moderni stil života. Mana je svjesna univerzalnosti i praktičnosti jakana stoga imaju u zimskim i drugim kolekcijama uvijek posebno mjesto. Najbolje je posjetiti jedno od brojnih Maninih trgovina u Hrvatskoj i potražiti najlijepšu zimsku jaknu za ovu sezonu.

Možda vam se svidi