Kupaći kostim je neizostavna odjeća za ljetovanje – odaberite svoj

Kupaći kostim je nešto što svakako morate imati na umu, ako se uskoro namjeravati prepustiti čarima ljetnog odmora na moru. Bilo da planirate sunčanje, kupanje ili sportske aktivnosti na vodi ili pijesku, riječ je odjeći koja je sjajan, pouzdan saveznik za odlazak na plažu, jer je dizajniran da vas u ničemu ne sputava. Iako su kupaći kostimi u prodaji bili već od početka proljeća, svakako nije kasno da izaberite novi kostim po vašoj mjeri. Pritom pogledajte artikle iz našeg prodajnog asortimana, u kojem nipošto ne nedostaje odjevnih predmeta za plažu, niti bilo koju drugu destinaciju, koju ovog ljeta odaberete.

Kupaći kostim

Koje su mogućnosti u odabiru idealnog ženskog kupaćeg kostima?

Naravno da je odabir kupaćeg vrlo osobna stvar i pritom će na odluku utjecati modni ukus, općeniti stil odijevanja i vaša procjena, u čemu se najbolje osjećate i izgledate. No nikada nije naodmet razmisliti o različitim modelima, što će vam možda omogućiti da lakše pronađete ono što tražite. Premda se kupaće i dalje općenito dijeli na jednodijelne i dvodijelne, današnja podjela je puno šira od toga. Primjerice, sve je više prisutan jednodijelni luksuzni kupaći kostim, koji je svojim dizajnom daleko nadmašio stare jednodijelne modele u bojama, krojevima pa i detaljima. U svijetu dvodijelnih kupaćih kostima dosta su popularni tzv. bondage modeli, koji se oblače vezanjem umjesto kopčanjem.

Što točno podrazumijeva kategorija kupaćih kostima za djevojčice?

Kupaći kostimi za djevojčice su u pravilu vrlo slični kao i standardni ženski modeli. Osim u ponudi veličina, razlika je prvenstveno u krojevima i bojama, koji su manje upadljivi.  Najpopularnija izvedba je svakako dvodijelni bikini, koji može biti jednobojan ili s nekim neutralnim uzorkom. U odabiru kupaćeg za mlađu dob se prvenstveno mora gledati na funkcionalnost – poželjno je da se kupaći što brže suši na zraku, a isto tako mora pružiti maksimum udobnosti, kako bi plivanje i igranje bilo što lakše i zabavnije. Ovi se kostimi lako oblače te je njihovo nošenje krajnje jednostavno, a istovremeno odlično izgledaju.

Kupaći kostimi prodaja

Nudimo najpovoljnije kupaće kostime u prodaji – isprobajte ih

I ovog ljeta vam je na raspolaganju moderna ljetna odjeća iz našeg asortimana, pri čemu nismo zapostavili ni kupaći kostim. U prodaji su naši modeli i dalje cjenovno najpovoljniji, a izbor je veći no ikad prije. U našoj ponudi nalaze se novi modeli za žene i djevojčice, a možete birati između jednodijelnih i dvodijelnih, one na vezanje ili  na kopčanje, jednobojne ili šarene s morskim motivima. Ne propustite ni naše retro kupaće kostime, koji svojim dizajnom naglašavaju najbolje elemente iz zlatne ere kupaćeg te svojom pojavom podsjećaju na kostime na filmu iz pedesetih i šezdesetih godina.

Ne tražite dalje dvodijelni kupaći kostim – pregledajte naš webshop

Nije potrebno da se dalje zamarate potragom za idealnim dvodijelnim kupaćim, budući da je to jedan od aduta naše ponude ljetne odjeće. U našem webshopu ćete pronaći različite modele – tu su bikiniji s vezanjem na leđima, trokut-bikiniji kao i dvodijelni za wanderbra efekt. Od boja su vam dostupne jednostavne i svevremenske crna i bijela, kao i tamno plava, crvena ili tirkizno zelena. Uzorci su osmišljeni da podsjećaju na more i plovidbu, a povremeni apstraktni uzorci u boji daju kupaćem maksimum živosti. Za djevojčice nudimo dvodijelne trokut modele, koji mogu biti jednobojni ili s prugastim uzorkom. Uz naš izbor odjeće ljetna avantura može započeti već danas.

Kod nas pronađite i najbolje kupaće gaće za dečke i muškarce

Mnogo govora je bilo o kostimima za nježniji spol, koji će ovog ljeta zbilja moći uživati u raskošnoj ponudi svih mogućih modela i oblika. Pritom ne smijemo zaboraviti ni na kupaće gaće za muškarce i za dječake, kojih također imamo u raznim varijantama. S obzirom da su napravljene od rastezljivog materijala – likre, plivanje će biti jednostavno i ugodno, a i brzo će se sušiti na zraku. Nudimo nekoliko standardnih boja sa ili bez uzorka, pri čemu najviše prevladava tamno plava i za dječji i za odrasli uzrast. Ne zaboravimo napomenuti ni da su naše kupaće najpovoljnije, stoga se opskrbite za plivanje uz minimalne troškove.

Posjetite naše trgovine i isprobajte odjeću za vaše idealno ljetovanje

Kako bi pronašli kupaći kostim u prodaji, koji će vam u potpunosti odgovarati, dovoljno je da nas posjetite na jednoj od naših prodajnih lokacija. U našim trgovinama ćete pronaći sve moguće veličine i modele, koji su izloženi u našem katalogu. Vaš željeni odjevni predmet na licu mjesta možete isprobati, a pritom vas možda osvoji i drugi model, kojeg do tada niste razmatrali. Osim kupaćih spomenimo i majice, hlače, haljine i natikače za ljeto, koje u našim trgovinama možete uvijek naći po najpovoljnijim cijenama, a kako biste prošli još povoljnije, učlanite se u Mana klub i skupljate bodove za dodatne pogodnosti.

Možda vam se svidi