Ljetna odjeća je prozračna, lepršava i slobodnije dizajnirana

Da se ljeti na visokim temperaturama što je moguće ugodno osjećamo, potrebna nam je prozračna ljetna odjeća iz laganog, prirodnog materijala. Ljetna moda je stoga sastavljena iz lepršavih, prozračnih haljina, suknji, majica bez rukava, kratkih hlača i ljetne obuće, koja je što više otvorena. Mana u svoj široki odabir ljetne odjeće za žene, muškarce i za djecu tako ukljućuje cijeli spektar odjeće za sve prilike, od sportskih aktivnosti do svečanih prigoda i svakodnevnog odlazka na posao. U njihovoj ljetnoj odjeći se zbog izbora kvalitetnih, prirodnih materijala i udobnog dizajna svaki tren ugodno osjećamo i smo također u trendu s ljetnom modom.

ljetna odjeća 2020

Kako se ljetnom odjećom boriti protiv ljetnih vrućina

Uz more, na plaži ili bilo gdje na dopustu pa i kod kuće je s vručinom lakše doći na kraj, jer se možemo hladiti na različite načine i ljetna odjeća može biti manje konvencionalna. Ljetna odjeća za žene može biti sastavljena iz vrlo kratkih haljina i suknji, prozračnih tunika, kratkih hlača, a ljetna odjeća za muškarce iz obaveznih kratkih hlača i majica bez rukava. I djeci na dopustima ili kod kuće puštamo što više slobode kod kretanja i joj obućemo kratke haljinice ili hlače te obujemo u otvorenu dječju ljetnu obuću kao su natikače. Mana nas za sve trenutke na dopustima odlično opskrbi svojom ponudom ljetne odjeće prema aktualnim modnim smjernicama.

Ljetna moda za svaki dan na poslu i u slobodnom vrijemenu

Manje slobode imamo kad u vručini idemo na posao – ali s pažljivim i promišljenim odabirom ljetne odjeće sve će biti lakše. Za žene je u ljetnoj vrućini za na posao idealna kombinacija lepršave suknje i majice u usklađenim bojama ili ne preuska haljina ili kombinacija ljetnih hlača i majice ili šire tunike, ispod koje može vazduh cirkulirati, tako da se ne ljepi na kožu, što ćemo sve naći u Maninoj bogatoj ponudi. Materijali neka budu što prirodniji, pamuk ili lan, ali i poliestar je prijatan za kožu, jer je prozračan i se brzo suši. I ne trebamo se bojati crne boje kod ljetne odjeće za žene, koju ovogodišnja ljetna moda zaista voli, sjajno ćemo izgledati u Maninim crnim ljetnim haljinama i majicama i neće nam biti prevruće. I ljetna odjeća za muškarce za na posao iz Mane je dizajnirana iz laganih, prozračnih materijala, tako da će im biti ugodno na sastancima ili kod rada u elegantnim ili sportskim hlačama, košuljama ili majicama. Mana je za cijelu obitelj stvorila lijepu kolekciju ljetne odjeće u kojoj će uživati svi članovi obitelji svaki tren ovog ljeta.

 

Možda vam se svidi