Ljetne haljine glavni su dio ljetne garderobe svake žene.

Ljetne haljine simbol su opuštenosti i ljetnih radosti

Ljeto je nezamislivo bez ljetnih haljina. Praktične, ugodne na tijelu, primjerene svakoj prilici – za dnevne I večernje izlaske. Zato što su najvažniji dio ljetne garderobe svake žene, u Mani se trudimo da naša ponuda ljetnih haljina  bude što bogatija. Krojem i dizajnom materijala modernih ljetnih haljina želimo zadovoljiti različite ukuse i potrebe  svojih kupaca.  Također nastojimo i cijenom biti dostupni što širem krugu kupaca i što većem broju žena omogućiti da se razvesele kupnjom nove ljetne haljine. Iz programa Maninih ljetnih haljina možete izabrati modele za slobodno vrijeme, ali i modele primjerenije posebnim ili radnim prigodama.

Dugačke ljetne haljine idealne su za svako doba dana. Birani materijali jamče ugodno nošenje tijekom cijeloga dana. Jednobojne ljetne haljine jednostavnije su i primjerenije dnevnom nošenju. Moderne ljetne haljine asimetričnog dizajna materijala ili kontrastnih boja zalepršat će u ljetnim večerima.

Ljetne haljine za plažu

Kratke ljetne haljine primjerenije su dnevnom nošenju i slobodnom vremenu zato je posebno važan materijal od kojega su šivane. Ugodna su zaštita od vreline ljetnjega sunca, a istovremeno omogućavaju nesputan pokret. Svatko može pronaći ljetnu haljinu za sebe – jednobojnu, diskretnih  ili krupnih šara ili s printom. Kratke moderne ljetne  haljine mogu se nositi i kao tunike.

Kraljice su među ljetnim haljinama ljetne haljine za plažu. Njima ne može odoljeti ni jedna žena. Najpraktičnije su i najjednostavnije za  odjenuti na ljetovanju. Osim toga, Mana ljetne haljine za plažu modernog su dizajna tako da vam je u njima zajamčen dobar izgled. U Mana ljetnim haljinama za plažu otići ćete na kupalište, ali jednako tako možete sjesti u omiljeni kafić na kavu. Zahvaljujući laganim I ugodnim materijalima ljetnih haljina za plažu, ljetne vrućine bit će ugodnije.

Moderno je lepršavo I cvjetno

Iz bogatog programa Maninih ljetnih haljina izdvojit ćemo moda ljetne haljine koje odlikuje lepršavost I cvjetni uzorak. Lepršave ljetne haljine odgovaraju krupnijim figurama, ali uz pojas savršeno pristaju i sitnijim. Dodavnjem pojasa ili nekog drugog modnog detalja uvijek imate novu ljetnu haljinu. Između Mana modernih ljetnih haljina možete birati one sa sitnim cvjetnim uzorkom ili s krupnim cvjetovima koji naglašavaju opuštenost i radost ljeta.

Izbor ljetne haljine određuje vaš stil, vaš ukus i namjena. Mana ima zadatak da se dobro osjećate u haljini koju ste izabrali bez obzira je li to moderna ljetna haljina za posebne prilike ili ljetna haljina za slobodno I radno vrijeme ili je ljetna haljina za plažu. Vaš osjećaj zadovoljstva I slobode nama je najvažniji.

Možda vam se svidi