Moderne školske torbe su lijepe kao iz dječjih snova

Moderne školske torbe za djecu sa svojim lijepim dizajnom i motivima iz crtića i filmova, koje djeca vole, ispunjavaju sva oćekivanja djece. Djeca s takvom školskom torbom rado ide svaki dan u školu. A školske torbe imaju pored toga još važnije odlike, ispunjavaju brojne zahtjeve po sigurnosti, po zaštiti zdravlja djece i po komfortu kod svakodnevnog prenošenja školskog pribora u školu i nazad. Takve su školske torbe sa kotačima, koje djete ne mora nositi nego ju vuče za sobom. Zdravlje kralježnice u djece isto čuva ergonomska školska torba. Biroteka je svijesna svih tih potreba djece i ima u svojoj ponudi kvalitetne i praktične školske torbe s sjajnim motivima, u koje će se djeca zaljubiti, pa torbe sa kotačima i ergonomske školske torbe i prostrane ruksake s brojnim dodacima.

Školske torbe

Školske torbe sa kotačima nose teret školskog pribora umjesto djece

Djeca trebaju za uspješan rad u školi ogromno stvari, bilježnice, olovke, pernice, knjige, i sav školski pribor moraju staviti u školske torbe i svaki dan prenositi u školu. Školske torbe za djecu moraju stoga biti izdržljive, iz kvalitetnog materijala, dovoljno prostrane i lijepog dizajna i boja, a puno važnije od svega toga je odabrati školske torbe koje čuvaju djetetovo zdravlje. Torbe sa kotačima djeca ne trebaju nositi, ove torbe imaju ručak na izvlačenje s kojim djete torbu sa kotačima vuče za sobom. Tako torbe sa kotačima preuzimaju sav teret školskog pribora. Biroteka nudi širok odabir torbi sa kotačima s vrlo lijepim dizajnima i motivima u svojim kolekcijama Street za srednješkolce i djecu, u kolekciji Barcelona i Real Madrid s motivima i u bojama slavnih nogometnih klubova. Materijal za torbe sa kotačima je vrlo kvalitetan, naramenice su podesive i ove se torbe može nositi i na leđima, imaju bočne džepove i čvrsto dno, tako da će djeci služiti dugo vrijemena.

Ergonomska školska torbaErgonomska školska torba ne opterećuje kralježnice

Ergonomska školska torba ima posebno dizajnirani leđni dio, da maksimalno čuva zdravlje kralježnice u djecu, što je najvažnije. Biroteka ima zbog toga široku ponudu ergonomskih školskih torbi u svim svojim kolekcijama, to su Street, Barcelona, Real Madrid, Frozen, Dječji i crtani junaci i Star Wars. Za veću sigurnost djece imaju ergonomske školske torbe još reflektirajuće djelove. Za djevojčice su ergonomske školske torbe u stilskim bojama i s motivima popularnih likova iz filmova i crtića, kao su Frozen i Minnie, za dječake s motivima filma Star Wars i uspješnih nogometnih klubova. Lijep i atraktivan je komplet školske torbe, pernice, novčanika i vrečice za papuče iz iste kolekcije. Ponuda kvalitetnih Birotekinih školskih torbi je vrlo bogata i sastavljena prema željama i potrebama djece, tako da će se djete zaljubiti barem u jedno od njih.

Možda vam se svidi