Modni vrhunac zimske odjeće su najčešće ženske zimske jakne

Ženske zimske jakne

Ako zimi ne želimo smrzavati trebamo pažljivo birati svoju zimsku odjeću. Najvažnije je odabrati vrlo kvalitetnu zimsku jaknu, koja će nas grijati kad vani puše vjetar i pada snijeg. Ženske zimske jakne su uz to modna odjeća lijepog izgleda i dizajna. U hladnim zimskim danima također ne možemo bez modnih dodataka, kao što su šalovi, rukavice i zimske kape, koje nas čuvaju da se ne rashladimo. Nekad se smatralo da treba biti zimska odjeća tamnih boja, no danas to više ne valja. Moda za ovu zimu na primjer preporučuje zimsku odjeću u žutoj, zelenoj i plavoj boji, a tim modnim preporukama više slijedi ženska zimska odjeća i ženske zimske jakne nego zimska odjeća za muškarce. U prodajnim salonima Mane za svakoga će se naći zimska odjeća po njegovoj mjeri – i za sve one, koji slijede modnim trendovima.

U lijepim i modernim ženskim zimskim jaknama je zima ugodnija

Zimi pa i u jesenskim i proljetnim danima, kad zahladi, je ženska zimska jakna obvezni dio odjeće svake žene, jer sjajno štiti od vlage i hlada i prijatno grije. Zato ženska zimska jakna ne smije biti samo praktična nego mora žene oduševiti svojim izgledom i dizajnom. Svaka žena želi unatoč vjetru i kiši u svojoj zimskoj odjeći dobro izgledati. Ženske zimske jakne se vrlo razlikuju – mogu biti kratke ili duge, uske i ženstvene, sa pojasom, koji podudara ženstvenu liniju, sportske ili elegantne. Tako se može odabirom ženske zimske jakne kreirati ili opušteni slog za svakodnevnu upotrebu u slobodnom vrijemenu a i za na posao ili elegantniji slog za posebne prilike. Takve svestrane ženske zimske jakne se nađu u Maninoj ponudi zimske odjeće. Manine kraće ženske zimske jakne podudaraju žensku liniju i optički produžuju tijelo što dobro dođe svakoj ženi. Kod boja je Mana odabrala pored crne vesele i proljetne nianse – od nježno ružičaste do crvene, plave, bež i sive sa crnim umjetničkim uzorkom, koja je prava delicija. Duže ženske zimske jakne stvaraju elegantniji izgled i s njima nikada ne možemo pogriješiti – prikladne su tako za na posao kao za posebne prilike pa i za slobodno vrijeme. I kod njih je Mana odabrala boje, koje podižu raspoloženje u sivim zimskim danima: bež, crvena i svijetlo smeđa pa i klasična crna. Ovisno od potreba i želja može imati ženska zimska jakna kapuljaču ili visoki ovratnik, a krasi ih umjetno krzno. Sve ženske jakne se mogu sjajno kombinirati z ostalom Maninom zimskom odjećom i sa zimskim kapama da se postiže potpuni izgled.

Zimska odjeća za muškarce

Zimski kaputi su u svojoj eleganciji nenadmašivi

Zimski kaputi, bez obzira na modu, zadržavaju svoje osnovne karakteristike: klasičan i elegantan dizajn i uglavnom tamne i pastelne boje, koje podudaraju njihovu elegancu. Zimski kaputi su namjenjeni za posebne prigode i za na posao a neki opušteniji modeli i za slobodno vrijeme. Zimski kaputi vrlo dobro griju i štite od mraza i su izrađeni od kvalitetnog materijala, u kojem se dobro osjećamo. Zimski kaputi su alternativa zimskim jaknama i isto kao ženske zimske jakne postoje različiti modeli zimskih kaputa, koji su prikladni za različite prilike. Dugi zimski kaputi su elegantniji i u njima se može ići u pozorište ili na kakvu svečanu prigodu. Mana nudi crni dulji ženski kaput u crnoj boji s umjetnim krznom na visokom ovratniku, koji istovremeno grije i zimskom kaputu pruža lijep izgled. Manin ženski zimski kaput ima pojas, koji stvara lijepo ženstvenu liniju. Materijal je vrhunski – mješavina s vunom, što je garancija za savršeni izgled i prijatan osjećaj topline kod nošenja.

Kako odabrati najprikladniju zimsku odjeću za muškarce

Odabir zimske odjeće za muškarce je kod Mane ove sezone opet toliko bogat da zadovolji sve potrebe suvremenog muškarca po toplim i raznolikim kombinacijama zimske odjeće za sve prilike. Kod toga je vrlo važno pravilno odabrati što kupiti da nas zimska odjeća u najhladnijim danima dovoljno grije što je osnova da ne obolimo. Najbolje je obući više slojeva zimske odjeće, jer se vazduh između pojedinih slojeva odjeće zagrijava i tako držimo tjelesnu temperaturu. Manina zimska odjeća za muškarce je idealna za takve kombinacije i način odjevanja. Tako se može zimska odjeća za muškarce za na posao sastaviti iz sljedećih slojeva: najprije potkošulja iz pamuka, onda jedna od Maninih košulja. Jednobojne košulje su vrlo elegantne a karirane djeluju sportskije. Onima, kojim je uvijek hladno, nudi Mana u kolekciji zimske odjeće za muškarce posebno tople košulje iz flanela. Umjesto košulje mogu muškarci odabrati jedno od lijepih raznobojnih majica. Kao treći sloj zimske odjeće za muškarce je za najbolji učinak grijanja najprikladnija muška vesta ili pulover. Najbolje je imati pri ruci po koju vestu i pulover različitih boja. Kod Mane neće biti teško nabaviti više vesta ili pulovera jer su vrlo ljepi i bi bilo teško kupiti samo jedan komad iz ponude. Poslednji sloj je kvalitetna zimska jakna, od Mane se može odabrati tako elegantnija kao sportskog izgleda a za najhladnije dane dobro ju je kombinirati zimskom kapom. Kao uvijek je u Maninim salonima  zimska odjeća za cijelu porodicu vrlo kvalitetna i pristupačna.               

Možda vam se svidi