Otirači čine poslovne prostore ugodnije i privlačnije

Otirači na ulazima učinkovito spriječavaju unošenje blata, prljavštine i vode u prostore i također stvaraju prvi dojam na posjetitelje. Stoga trebaju biti otirači za noge kvalitetni, funkcionalni, lijepo dizajnirani i uvijek čisti. To su visoki zahtjevi, koje nije lako ispuniti, pogotovo ako u poslovnu zgradu svakodnevno dolaze brojni posjetitelji i klijenti. Pored toga trebaju tvrtke pored otirača na ulazima još druge otirače u svojoj zgradi, na primjer otirače za poslovne prostore ili velike otirače za veće prostore, u kojima se održavaju seminari, predavanja ili službene konference. To je za pojedinačnu tvrtku velika investicija i održavanje otirača za zgrade zahtjeva puno vrijemena i troškova. Za sve ove probleme postoji idealno rješenje: najam otirača. Potražiti je treba pouzdanog partnera – takav je Lindstrom s dugogodišnjim iskustvom na području iznajmljivanja otirača i radne odjeće, koji nudi vrlo kvalitetnu cjelokupnu uslugu i ima svoje podružnice u 24 zemlje svijeta.

Zašto je najam otirača najbolji odabir za tvrtke?

Kod najma otirača tvrtka uštjedi vrijeme i troškove, jer ne treba sama kupiti otirače za zgradu, što je velika investicija, ne treba brinuti o održavanju otirača, o njihovi nabavi i o tome, dali su dovoljno čisti. Najam otirača je za tvrtku vrlo pristupačno rješenje i zaposlenici se mogu u miru posvetiti svojim zadatkom. Svu brigu oko otirača preuzima Lindstrom. Tvrtki pomaže procijeniti koliko i kakve otirače za svoje poslovne prostore treba i savjetuje joj kod izbora. Periodično odvozi zaprljane otirače na pranje i dovozi čiste i održavane tako da ima tvrtka u svojim prostorima i na ulazima uvijek besprijekorno čiste i održavane otirače za noge. Kad se otirači istroše ih otklone i ako se može otpadni tekstil ponovno upotrebe. Tekstilni otpad je veliki problem i Lindstrom kod svog rada uvijek teži ekološkim rješenjima.

Široki izbor otirača za različite namjene

Lindstrom ima u svojoj ponudi široki izbor otirača, jer su za različite potrebe dizajnirani posebni otirači za noge. Tako je ispred ulaza najprikladnije staviti otirače za zgrade s grubom površinom, koji zadržavaju vodu, blato, prljavštinu, da se ne unose u unutrašnjost, a gruba površina osigurava posjetiteljima siguran korak bez padova na mokrom tlu. Na ulazima su pravo rješenje Lindstromovi standardni otirači iz vrlo kvalitetnog materijala i estetskog izgleda s izdignutim tkanjem, koji poljepšaju svaki ulaz i na posjetitelje stvaraju pozitivan prvi dojam kad uđu u zgradu. I ovi otirači imaju veliko sposobnost upijanja vode i zaustavljanja prljavštine i na ta način pridonesu većoj čistoči, stoga su troškovi za čiščenje ostalih prostora manji. Izrađeni su iz sintetike ili pamuka ili mješavine obojih materijala. Lindstrom u svim postupcima teži k očuvanju okoliša i ekološkim odlukama, stoga ne čudi, da su sintetički otirači iz njegove ponude izrađeni iz recikliranog materijala. Ove eko otirače nudi Lindstrom u lijepoj plavoj boji. Njihovi pamučni otirači će savršeno obaviti svoj posao na mjestima, gdje se unosi puno vode, jer odlično upijaju vodu. Odlike sintetičkog i pamučnog otirača udružuje mikro pamučni otirač iz mješavine materijala, koji se zbog sive boje uklapa u svaku okolinu.

Posebni otirači za zahjtevne uvjete rada

U mnogim branšama moraju radnici kod svog rada dugo vrijemena stajati na mjestu, što ostavlja posljedice za zdravlje, najčešće to utjeće na zglobove i kralježnicu. Za ovakve zahtjevne radne uvjete je dizajniran poseban visokotehnološki ergonomski otirač, koji smanjuje sve negativne učinke dugog stajanja i pruža radnicima potporu kroz radni dan, jer smanjuje pritiske na zglobove. Ergonomski otirači donose veliko olakšanje zaposlenicima u industriji, za pultovima i slično. U Lindstromu se mogu ovi otirači unajmiti ili kupiti. Za industrijske obrate i djelatnosti, gdje nastaje veliko prljavštine su idealni Lindstromovi industrijski otirači, koji zadržavaju tešku prašinu i osiguravaju čišću okolinu za radnike.

Estetski vrhunac su dizajnirani otirači

Za poslovne prostore su namjenjeni posebno lijepo dizajnirani otirači s bogatim uzorcima, usklađenim bojama i mekanom teksturom. S takvim otiračima za poslovne prostore pridobiva prostor novu dimenziju i oduševljava tako zaposlenike kao posjetitelje. Pored bogastva boja može se birati i oblik – okrugli, kvadratni, polukružni, mogu biti manji ili veliki otirači. Pored Lindstromove kolekcije dizajniranih otirača za poslovne prostore postoji i mogućnost izrade vlastitog otirača po mjeri. Tako može tvrtka svoje poslovne prostore opremiti s unikatnim otiračima po vlastitom izboru. Postupak je jednostavan: tvrtka u Lindstrom pošalje svoju želju po otiračima po vlastitom ukusu i zajedno s Lindstromom će naći idealnu rješenje. Tako može tvrtka naručiti posebno velike otirače za njihove prostore ili otirače posebnih oblika i boja pa čak otirače sa logom tvrtke. Pomoću Lindstromove aplikacije LiveDesign će provjeriti kako će izgledati izabrani otirači u prostoru i nakon toga Lindstrom preuzima svu brigu za izradu, nabavu i dovoz uvijek čistih otirača za poslovne prostore po mjeri. Ovakvi unikatni otirači se naravno dovoze samo u tvrtku, koja ih je naručila i s kojima će nadograditi izgled svojih prostora.

Možda vam se svidi