Otirači osiguravaju čistoću i esteski izgled prostora

Otirači su nepogrešivi na ulazima u poslovne zgrade ili tvrtke. Učinkovito zadržavaju prljavštinu koju donesemo izvana i pružaju sigurnost da ne padnemo na mokrom tlu. Pored toga stvaraju ugodan ambijent i estetski izgled prostora. Ako su otirači za noge na ulazu uredni, lijepi i čisti, s njima napravimo na posjetitelje dobar prvi dojam. Veće poslovne zgrade trebaju više otirača i takva investicija je skupa pa i održavanje otirača za ulazna vrata je zahtjevno. Idealno rješenje je najam otirača. Širom poznata tvrtka Lindstrom sa podružnicama u 24 zemlje nudi najam visoko kvalitetnih otirača za noge. S njihovom uslugom tvrtka uštedi vrijeme, jer brigu za uvijek besprijekorno čiste otirače preuzima Lindstrom, i uštedi novac jer je cjelokupna usluga najma vrlo pristupačna.

Estetski otirači za ulazna vrata su najljepša dobrodošlica

Ako su otirači za ulazna vrata estetskog izgleda, mekani, u prijatnim, toplim bojama i besprijekorno održavani, će se posjetitelji već na ulazu ugodno osjećati. Otirači moraju biti na pravim mjestima i moraju biti od odabranih materijala, da zaista učinkovito zaustavljaju pjesak, vodu, blatu i prljavštinu na ulazu. Lindstrom stoga za svaku tvrtku pripremi procjenu koliko otirača je potrebnih i gdje sve se otirači za ulazna vrata smještaju. Svi njihovi otirači su iznimne kvalitete i lijepog izgleda a može se birati među sintetičnim otiračima sa uzdignutim tkanjem, koji su izrađeni iz recikliranog materijala, pamučnim otiračima s velikom sposobnošću upijanja vode i mikropamučnim otiračima iz mješavine sintetike i pamuka. Lindstrom preuzima brigu za nabavu, održavanje, redni odvoz zaprljanih i dovoz čistih otirača. Tako je ulaz u tvrtku ili poslovnu zgradu tvrtki uvijek u ponos.

Otirači sa logom firme su učinkovita promocija

Pored bogate standardne ponude otirača za noge Lindstrom omogućuje izradu sasvim unikatnog otirača prema želji klijenta. Klijent može birati boju, uzorke i oblik takvog otirača. Za tvrtku je vrlo učinkovita promocija ako stavi na otirače logo firme. Otirači u poslovnim prostorima ili otirači za hotele su tako veliki da ne ostaju nezapaženi i tako svaki posjetitelj već na ulazu vidi otirače sa logom firme i logo mu lakše ostaje u sjećanju. Otirači tako ćine vrlo koristnu prezentaciju tvrtke ili hotela. Izrada takvog otirača sa logom je jednostavna: klijent šalje Lindstromu svoj logo, dogovore se oko oblika, veličine i boje novog otirača i tako oblikovan otirač najprije s aplikacijom LiveDesign za dizajniranje interijera pogledaju kako izgleda u prostoru kroz virtualni pogled. Onda svu organizaciju preuzima Lindstrom: grafičku pripremu, njegovu narudžbu i izradu. Za otirač sa logom se potom brine kao i za druge otirače: rjedovito ih mjenja, održava i pere, da su u svakom trenutku ukras tvrtke.

Možda vam se svidi