Otirači s osobnim stilom su unikati posebne vrijednosti

Otirači danas nisu više samo neizrazita podloga na podu za čišćenje cipela, nego su i ukras, a mogu biti i izraz sasvim individualne kreativnosti. Zbog široke ponude različitih dezena, boja i oblika može svako za svoj poslovni prostor kod nas u Lindströmu naći otirač za noge po svom okusu. A pored toga nudimo i možnost izrade sasvim unikatnog otirača za noge po mjeri i s vlastitim dizajnom. Takvi otirači uljepšaju svaki ulaz i svaki prostor. A zbog toga nije otiračima oduzeta njihova osnovna uloga zadržavanja prljavštine, blata i vode. Posebno dizajnirani otirači za noge su iz vrlo kvalitetnih materijala i učinkovito sprećavaju unošenje prljavštine u prostore, tako da ti ostaju čisti. Takvi otirači za noge po mjeri mogu se staviti na ulazna vrata ili u druge prostore unutar zgrade. A naša standardna kolekcija zaobuhvaća još podne otirače, ulazne otirače, ergonomske za zaštitu zdravlja zaposlenika i industrijske za vrlo opterećene prostore, gdje se oćekuje toliko prljavštine, da ostali otirači ne bi bili dovoljno učinkoviti.

otirači za noge

Otirači za ulazna vrata stvaraju prvi dojam

Kakav prvi dojam dobivaju klijenti kod ulaza,je za tvrtku od velike važnosti. Zato moraju biti na ulazu postavljeni čisti, neoštećeni otirači njegovanog izgleda. U Lindströmu vodimo računa o redovitim zamjenama naših unajmljenih otirača za noge, tako da imaju naši klijenti u svojim prostorima uvijek čiste otirače. Otirači za ulazna vrata su veoma opterećeni, zaustavljaju blato, vodu i prljavštinu, koja se unosi izvana, zato moraju biti iz posebno kvalitetnog materijala, koji može upijati veću količinu vlage. Otirači na vanjskoj strani ulaza zadrže veći dio unošenog blata i pijeska. Njihova gornja strana je takve strukture, da ni kad je snijeg i led na vanjskom otiraču za ulazna vrata nije klizavo, što je neobhodno za sigurnost posjetitelja. Iznutra ulaza dobro je postaviti još jedan otirač za ulazna vrata, koji još dodatno čisti, tako da dragocjeno tlo u unutarnjim prostorima ostane čisto i neoštećeno. Naši otirači za takav namjen su izrađeni iz sintetičkog materijala, uključujući i eko sintetički  materijal, dobiven s recikliranjem, s time kažemo našu brigu za okoliš. A mogu biti i iz pamuka ili iz mikro pamučnih vlakana, koja mogu upiti veliko vode. Na spodnji strani imaju gumenu podlogu, da otirač ostaje na mjestu.

Otirači za noge po mjeri

Različiti ulazni prostori zahtijevaju različita rješenja. Neki prostori imaju posebni oblik i za takve se teško nađe otirač za noge iz standardne ili klasične kolekcije otirača. To se često dogodi kod ulaznih otirača i otirači za noge po mjeri su u tim primjerima idealno rješenje. A neke tvrtke žele otirač po mjeri za svoje poslovne prostore zbog estetskih razloga, jer neki oblik, boju ili dezen otirača smatraju prikladnim za svoj prostor. S otiračem za noge po mjeri dobivaju proizvod prema njihovim željama i očekivanjima. U Lindströmu ima svaki klijent mogućnost, da velićinu, oblik ili boju prilagođava svojim potrebama.

otirači po mjeri

Kako stvoriti unikatan otirač po narudžbi

Danas u poslovnom svijetu veliko vrijede individualnost, osobni stil, vlastite ideje. To može tvrtka pokazivati i s opremom poslovnih prostora. Može stvoriti unikatne otirače po narudžbi, koji izražavaju smjernice i duh tvrtke. Individualno izrađen otirač govori o tome, da se u ovim prostorima netko brine o izgledu i nije mu svejedno, kako će se posjetitelji osjećati u prostoru, stoga je u dizajniranje otirača uložio dodatnu energiju. To kod klijenata odmah naiđe na pozitivan odgovor. A tvrtka već na ulazu uvede klijenta u svoj svijet. Na otiračima može biti na primjer čudesno lijep uzorak, slogan tvrtke ili njen logotip, što je u isto vrijeme i učinkovita reklama tvrtke. Lindström ima u ponudi izradu unikatnih otirača po narudžbi. Tvrtka kod dizajniranja svog jedinstvenog otirača po narudžbi nam na prvom mjestu pošalje fotografiju, izabere boje, natpis ili svoj logotip. Onda joj savjetujemo kod izbora oblika, boja i izgleda otirača i zajedno potražimo najbolje rješenje. Za bolju pretstavu, kako će izgledati novi otirač, možemo koristiti naš LiveDesign, to je alat proširene stvarnosti, s kojim na virtualan način prikazujemo, kako će izgledati individualno izabran otirač u konkretnom prostoru. Kad je sve dogovoreno i je tvrtka zadovoljna s svim elementima novog otirača po narudžbi, mi otirač naručimo i dostavimo. Kao i sve ostale otirače i otirače po mjeri redovno održavamo, dovozimo čistog i odvezemo prljavog, a na kraju ga recikliramo ili ekološki uništimo. Takav otirač po mjeri se nikada ne doveze neki drugi tvrtki, isključivo je namjenjen tvrtki, koja je uložila energiju u stvaranje unikatnog otirača za svoje potrebe.  Može ga staviti na ulaz ili u druge prostore, a može izraditi više otirača po narudžbi, koji se međusobno dopunjuju i stvaraju jedinstvenu sliku, koja govori sama za sebe.

Možda vam se svidi