Otirači su najpraktičniji ukras ulaza

Otirači za noge su neobhodan dio opreme svakog doma ili poslovnog objekta. Otirači za ulazna vrata zadržavaju prljavštinu i vlagu već na ulazu i tako ostaju ostali prostori čisti i lijepi. Otirači za ulaze nas istodobno štite, jer bi na mokrom tlu mogli pasti. Pored ove praktične funkcije otirači utječu na izgled prostora. Lijepi i čisti otirači za noge pred ulazom ostavljaju na posjetitelje dobar prvi dojam i stvaraju prijatnu atmosferu. Stoga je posebno za tvrtke vrlo važan uredan i čist ulaz. Za tvrtke je vrlo pristupačan i praktičan najam otirača kod pouzdane tvrtke, kao što je Lindstrom.

Otirači za ulazna vrata osiguravaju čistoču prostora

Lindstrom ima u svojoj kolekciji otirača estetske i vrlo kvalitetne otirače za ulaze različitih veličina i materijala, prikladne za sve vrste branša i djelatnosti.  Za tvrtke i druge javne objekte je za maksimalnu čistoču najbolje pred ulaz staviti vanjski otirač s grubom površinskom strukturom, koji najtežu prašinu, vodu i blato zadrži pred ulazom i istodobno štiti od pada na vlažnom tlu. Lindstromove otirače za ulazna vrata je najbolje postaviti na ulaze, gjde ulazi u objekte najviše posjetitelja. Svi otirači su lijepog dizajna i istodobno ukras prostora i učinkoviti čistači prljavštine. Eko otirač za noge iz recikliranog sintetičkog materijala s izdignutim tkanjem je u plavoj boji i je još jedan dokaz Lindstromove velike brige za okoliš. Njihovi pamučni i mikro pamučni otirači su sjajni za zaustavljanje vode na ulazima.

otirači za noge

Najam otirača za noge je pristupačna i profesionalna usluga

Za tvrtke je najam otirača za ulaze idealno rješenje. Lindstrom zajedno s tvrtkom pripravi racionalnu ocjenu o količini otirača. Za svaku tvrtku posebno je moguće oblik i veličinu otirača za noge prilagođavati i prema dogovoru se mogu za tvrtke pripremiti otirači s njihovim logotipom. U uslugu najma otirača je uključeno pranje i održavanje otirača, Lindstrom redno dovozi čiste otirače i odvozi zaprljane, a istrošene zamjeni novima. Tako je ulaz u tvrtku uvijek čist i u ponos tvrtki, uz to da se u tvrtki nitko ne treba brinuti o tome. Pored toga tvrtka s najmom otirača uštjedi dvostruko: nabava otirača za cijelu tvrtku bila bi velika investicija, održavanje i briga za otirače bi donosili dodatne troškove. S najmom otirača svu brigu preuzima Lindstrom i cijena za najam je vrlo pristupačna. Pored toga su svi postupci tijekom održavanja u Lindstromu ekološki prihvatljivi tako da se okoliš maksimalno očuva.

Možda vam se svidi