Bez otirača su ulazi i interijeri zaprljani, hladni i opasni

Otirači pokazuju svoju funkcionalnost i odlike u svakom prostoru. Otirač za ulazna vrata je nepogrešiv kod zaustavljanja prljavštine i vode na ulazu, čime spriječava unošenje pijeska i blata u druge prostore. Otirači za zgrade se mogu staviti na sva mjesta, gdje ulazi ili izlazi veći broj ljudi pa i svuda, gdje sa svojim estetskim izgledom stvaraju prijatnu atmosferu. Posebni otirači za poslovne prostore moraju biti profesionalno izrađeni, kvalitetni i na prvom mjestu trebaju biti uvijek čisti kako bi tvrtka na klijente ostavila dobar dojam. Vrlo je važno znati kakvi otirači su najbolji na ulazu, kakvi u unutarnjim prostorima ili za profesionalnu upotrebu u poslovnim zgradama. Lindstrom iznajmljuje otirače najviše kvalitete i savjetuje klijentima okolo procjene o količini i funkcionalnosti otirača za njihove potrebe. Najam otirača je vrlo povoljno rješenje, jer tvrtka za iznajmljivanje preuzima svu brigu za održavanje i pranje otirača i tvrtka sa tim uštedi vrijeme i troškove za nabavu otirača i njihovo održavanje.

Ulazni otirači poljepšaju ulaz i zaustave prljavštinu

Otirač za ulazna vrata ima više funkcija i brojne pozitivne učinke. Ulaz je ljepši sa otiračem iz kvalitetnog materijala i u lijepi boji, sav pijesak, blato i voda ostaju u otiraču i se ne unose u unutarnje prostore, pored toga je površina ulaznog otirača gruba i sprječava padove na mokrom tlu. Lindstrom nudi vrlo funkcionalan, kvalitetan i elegantan otirač za ulazna vrata. Na ulazima i na drugim tranzitnim mjestima se mogu staviti Lindstromovi vrhunski standardni otirači za zgrade, koji osiguravaju čistoću i estetski izgled. Lindstrom se u svakoj fazi rada brine o čuvanju okoliša i tako ima u kolekciji eko otirač od recikliranog sintetočkog materiala u plavoj boji, koji učinkovito zadržava prljavštinu i je primjeran za ulaze, stubišta i poslovne prostore. Njihov pamučni otirač odlično zaustavlja vodu, a mikro pamučni otirač ima odlike pamučnog i sintetičkog otirača.

Za poslovne prostore potrebni su posebni otirači

U poslovnim prostorima odabir otirača zahtjeva posebnu pažnju. Otirači za poslovne prostore moraju imati veliku kapacitetu zadržavanja prljavštine i svojim izgledom stvarati odličan dojam, jer reprezentiraju stanje u tvrtki. Lindstrom ima u ponudi pored lijepih standardnih otirača posebne dizajnirane otirače različitih oblika i s raznolikim uzorcima. Nude i mogućnost izrade unikatnog otirača za poslovne prostore po željama klijenta. Sa alatom proširene stvarnosti LiveDesign zajedno sa klijentom provjerijo izgled takvog otirača za poslovne prostore i od tu preuzima Lindstrom svu logistiku za izradu otirača. Takav otirač je isključivo namjenjen tom klijentu, a Lindstromova usluga uključuje sve kao kod najma ostalih otirača – pranje, održavanje, redovit dovoz čistih i odvoz zaprljanih otirača i otklanjanje istrošenih otirača.

Možda vam se svidi