Radna odjeća i obuća koja slijedi sve zahtjeve vašeg poslovanja

Radna odjeća i obuća jedno je od obrtnih sredstava s kojima moramo računati kada pokrećemo određeni tip poslovanja. U nekim djelatnostima je za njihovo obavljanje potrebna zaštitna odjeća, koja je jedan vid sigurnosti na radu. U drugim profesijama je na prvom mjestu ispunjavanje higijenskih propisa, što je slučaj s većinom djelatnosti proizvodnje, obrade i usluživanja hrane i pića. Naravno, i produktivnost zaposlenih uvelike ovisi o kvaliteti radne odjeće – tako primjerice radna odjeća za konobare ne smije sputavati u kretanju. Ponekad je teško pronaći standardnu radnu odjeću, koja će ispunjavati više kriterija kvalitete odjednom, ili biti u skladu sa zahtjevima vaše djelatnosti. Mi izrađujemo upravo takvu odjeću, koja će se prilagoditi vašem poslovanju, umjesto da se vi prilagođavate njoj.

Što čini kvalitetnu odjeću za ugostiteljstvo i hotelijerstvo

Postoji nekoliko kategorija radne odjeće i obuće u ugostiteljsko-turističkom sektoru. Odjeća za pomoćno osoblje je jednostavnih krojeva, koji trebaju biti funkcionalni i omogućiti slobodno kretanje. Sastavi i tkanine su u pravilu prirodni, budući da ih je jednostavno održavati. Radna odjeća za kuhare je nešto složenijih krojeva pa ćemo osim na radne hlače i cipele nailaziti i na kape te radna odijela s manžetama. S obzirom da su u izravnom kontaktu s mušterijama, konobari su izgledom najbliži poslovnom imidžu, stoga se radna odjeća za konobare primarno sastoji od košulja, kravata i klasičnih hlača. Za svu radnu odjeću koja je namijenjena ugostiteljskoj djelatnosti važno je da su materijali propusni ali istovremeno čvrsti i izdržljivi, jer su predviđeni za svakodnevno nošenje i puno kretanja.

najam radne odjeće

Imamo kompletan asortiman radne odjeće za kuhare – od pregače do kape

Radna odjeća i obuća namijenjena kuharima je prepoznatljivog izgleda – neke odjevne predmete, poput kuharskih kapa ili pregača, povezujemo upravo s njima. Osnovni sloj odjeće se sastoji od majica i hlača, kao i kod ležerne odjeće. Za majice je poželjno da su od laganih prirodnih materijala, a hlače mogu sadržavati i mali dio poliestera ili elastina u sastavu, čime se dobiva veća rastezljivost odnosno pokretljivost. Za gornji sloj možete birati razne kuharske bluze, a chefovi imaju privilegij nositi pravo kuharsko odijelo s kopčanjem na dva reda. Za ugostiteljstvo raspolažemo svim mogućim odjevnim predmetima, od majica i hlača pa sve do zaštitnih rukavica. Ne zaboravite kako se uvijek možete odlučiti i za personaliziranu uslugu, uz koju je kompletiranje potrebne odjeće još jednostavnije.

Izradite jedinstvenu radnu odjeću za konobare s logom vašeg objekta

Konobari su najvidljivije ugostiteljsko osoblje, stoga je njihova prezentacija od velike važnosti. Naravno da i izbor radne odjeće i obuće u tom pogledu svakako nije zanemariv. U odjevnim kombinacijama za konobare najčešće se koriste bijele košulje od prirodnih materijala te duge klasične hlače, rastezljive u struku i udobne za nošenje i pri najzahtjevnijim narudžbama. Kod radne odjeće za konobare često se velika pozornost pridodaje prslucima, koji su gotovo neizostavni. Kod nas možete naručiti prsluke, gastro pregače i hlače po mjeri – u svaki od ovih odjevnih predmeta se može inkorporirati logo vaše tvrtke, čime dobivate jedinstveni izgled vašeg osoblja. Ukoliko vam personalizirana usluga nije potrebna, razmotrite opciju najma radne odjeće, koja će vam smanjiti troškove te vas ujedno lišiti brige oko održavanja, koje je uključeno u uslugu.

Možda vam se svidi