Radna odjeća kombinezoni su idealni za građevinare i električare

Zaštitna radna odjeća i obuća osiguravaju radnicima u opasnim radnim uvjetima zaštitu od ozljeda, od otrovanja plinima, od vrućine, elektriciteta i slično. Da zaštitna radna odjeća zaista učinkovito štiti radnika, mora odgovarati svim normama i standardima i mora biti ceritificirana. Pristojne službe redovito provjeravaju efikasnost zaštite zaštitne odjeće jer ona često odlučuje o životima radnika. Za svaku djelatnost razvijena je posebna zaštitna radna odjeća i obuća. Tako se radna odjeća za električare i radna odjeća za građevinare razvija tako, da radnika ovisno od opasnosti u svakoj djelatnosti maksimalno zaštiti. Za tvrtke je najracionalnija odluka najam zaštitne radne odjeće i obuće. Finski Lindstrom je uspješan i pouzdan partner s više od 170 godina iskustva u iznajmljivanju radne odjeće s kvalitetnom cjelokupnom uslugom i vrhunskom radnom odjećom.

Kako radna odjeća za građevinare i električare štiti radnike kod rada

Građevinari i električari rade u okolnostima gdje može brzo doći do nesreće i do opasnih ozljeda. Vrhunska radna odjeća, kakvu nudi Lindstrom, je tu bitni čimbenik očuvanja zdravlja i života radnika. Njihova radna odjeća i kombinezoni ispunjuju sve standarde i imaju certifikat. Radnik na gradilištu je ispostavljen svim vremenskim uvjetima i radi na visini ili u blizini radnih strojeva, stoga mora radna odjeća za građevinare pružati zaštitu od vanjskih utjecaja, pored toga je važna vidljivost radnika u blizini strojeva. Lindstromova zaštitna radna odjeća i obuća za zahtjevne uvjete HighVisPro ima certifikate za odjeću visoke vidljivosti i za zaštitu od hladnoće. Radna odjeća za električare iz Lindstromove kolekcije PowerPro ima certifikat za zaštitu od topline i plamena i ceritfikat protiv toplinskih učinaka električnog luka. Pored zaštitne radne odjeće izuzetno važna je i obuća, koja treba imati neklizajući potplat za zaštitu kod rada na visini.

radna odjeća za električare

Kombinezoni kao radna odjeća su vrlo udobni i praktični

Radna odjeća kombinezoni pružaju tako građevinarima kao električarima brojne prednosti i još veću zaštitu. Građevinari i električati su uvijek u kretanju i kod rada trebaju vrlo udobno odjeću, koja će im u svakom trenutku nuditi zaštitu cijelog tijela. Radna odjeća kombinezoni su baš u tome jedinstveni i nenadmašivo praktični: leđa su bez obzira na kretanje uvijek pokrivena i tako zaštićena, kombinezoni se vrlo jednostavno mogu skinuti i obući i imaju praktične džepove za pribor, koji mora uvijek biti na dohvat ruke. Lindstrom ima u svojoj kolekciji zaštitne radne odjeće i obuće široki odabir visoko kvalitetnih i certificiranih kombinezona. Građevinari i električari će u njima i u Lindstromovoj radnoj odjeći za građevinare i isto u njihovoj radnoj odjeći za električare imati svu potrebnu zaštitu, jer to je vrhunska radna odjeća.

Možda vam se svidi