Radna odjeća za medicinsko osoblje treba ispunjavati visoke standarde

Radna odjeća za medicinsko osoblje treba biti praktična, sigurna, izdržljiva i lijepog dizajna. Sva zaštitna odjeća za medicinsko osoblje štiti osoblje od opasnosti koje donosi njihov rad a istovremeno daje im profesionalan izgled i budi povjerenje bolesnika u njihov rad. Radna odjeća za medicinsko osoblje se međusobno razlikuje ovisno od toga kakve su specifike pojedinog rada medicinskog osoblja. Radna odjeća za medicinske sestre treba na primjer biti vrlo udobna i dopuštati slobodno kretanje, što je osnova njihovog rada. Sva odjeća za zdravstvene djelatnike treba ispunjavati najviše higijenske standarde jer jedino besprijekorno čista zaštitna medicinska odjeća osigurava rad bez opasnosti od prenosa infekcija. Za sve zdravstvene ustanove i bolnice je najracionalnije unajmiti radnu odjeću za medicinsko osoblje. Najam zaštitne odjeće za medicinsko osoblje osigurava dovoljne zalihe uvijek čiste zaštitne medicinske odjeće, što je bitno za nesmetan rad. Finska tvrtka za iznajmljivanje radne odjeće Lindstrom uspješno djeluje više od 170 godina i je prisutna u 24 zemlje svijeta. Svojim vrhunskim radom i iskustvom je izvanredan i pouzdan partner za najam odjeće za zdravstvene djelatnike.

Radna odjeća za medicinsko osoblje

Bolnice trebaju imati zalihe zaštitne odjeće za medicinsko osoblje

Sva odjeća za zdravstvene djelatnike se tijekom rada može kontaminirati mikroorganizmima, zbog toga treba biti iz tako robustnog i izdržljivog materijala da se može prati na visokim temperaturama i prema potrebi i dezinficirati. Svaki zdravstveni djelatnik treba imati svaki dan na raspolaganju barem jedan komplet besprijekorno čiste zaštitne medicinske odjeće i još dodatan rezervni komplet za primjer da se zaštitna odjeća tijekom rada kontaminira. To znači da treba svaka bolnica imati dovoljne zalihe radne odjeće za medicinsko osoblje. Takve visoke zahtjeve po zaštitni medicinski odjeći najlakše osigurava tvrtka za iznajmljivanje kao je Lindstrom, koja kod dizajniranja, izdržavanja i pranja radne odjeće za medicinsko osoblje prati najviše standarde i se uvijek brine o dovoljnim zalihama te odjeće tako da su zdravstveni djelatnici uvijek opskrbljeni čistom i održavanom zaštitnom medicinskom odjećom.

Radna odjeća za medicinske sestre ima svoje specifike

Medicinske sestre su kod svog teškog i odgovornog rada uvijek u pokretu i uvijek pripremljene na nove zadatke. Radna odjeća za medicinske sestre treba uvažavati specifike njihovog rada jer samo tako se mogu medicinske sestre u svojoj radnoj odjeći ugodno osjećati i kvalitetno obaviti svoj rad. Kod radne odjeće za medicinske sestre je najvažnije da je radna odjeća vrlo udobna i da se mogu u njoj slobodno kretati jer njihov rad zahtijeva puno fizičkog napora. Kod toga se mogu znojiti stoga treba biti materijal za radnu odjeću za medicinske sestre pažljivo odabran i iznad svega prozračan. Kako bi se spriječila upala kože do koje bi moglo doći pa i zbog ugodnog osjećaja treba biti uvijek na raspolaganju dovoljno rezervne radne odjeće za medicinske sestre. One naime rade u bliskom kontaktu s pacijentima i trebaju biti uvijek uredne. Medicinske sestre žele pored toga u svojoj odjeći lijepo izgledati i se dobro osjećati. Lindstrom je kod dizajniranja svoje kolekcije radne odjeće za medicinsko osoblje i specifično radne odjeće za medicinske sestre CarePro imao na umu pored odabira kvalitetnog materijala i izrade posebno lijep dizajn radne odjeće. Krojevi radne odjeće za zdravstvene djelatnike i posebno radne odjeće za medicinske sestre su po jednoj strani klasični a i mladenački, što medicinske sestre oduševljava. Kod rada prezentiraju bolnicu i zdravstvenu ustanovu stoga treba biti njihov izgled profesionalan i uredan.Radna odjeća za medicinsko osoblje

Što pridobiva zdravstvena ustanova s najmom zaštitne medicinske odjeće

U bolnicama ništa ne smije biti prepušteno slučaju i to važi i za odabir i održavanje radne odjeće za medicinsko osoblje. Svaki detajl treba biti unaprijed promišljen i Lindstrom ćini baš to. Kad se zdravstvena ustanova s njim dogovori za najam zaštitne odjeće za medicinsko osoblje Lindstrom već u fazi dizajniranja ove odjeće planira sve što je potrebno da je zaštitna medicinska odjeća sigurna u svim pogledima. Biraju takav materijal da će dugo ostati u prvotnom stanju i nakon brojnih pranja na visokim temperaturama jer higijena je kod zaštitne odjeće za medicinsko osoblje najviši prioritet. Izrada ove radne odjeće treba također biti vrhunska da se nakon intenzivnog nošenja ne gubi njezin oblik. Lindstromu je vrlo važno da se zaposlenici u njegovoj odjeći ugodno osjećaju, nose je s ponosom i istiću svoju individualnost. Nakon izrade radne odjeće za medicinsko osoblje na svakom koraku prate najviše higijenske standarde da se spriječi prijenos infekcija. EU standard EN-SFS-14065 znači najvišu razinu higijene za odjeću za zdravstvene djelatnike tijekom održavanja a pod stalnom kontrolom je također proces pranja zaštitne medicinske odjeće. Lindstrom je tako svojom vrhunskom uslugom najma zaštitne odjeće za medicinsko osoblje garant za najviši stupanj higijene zaštitne medicinske odjeće i za potporu odgovornog rada svih zdravstvenih djelatnika.

Možda vam se svidi