Plava radna kuta klasična je zaštitna odjeća

Radne kute dio su programa za prodaju tvrtke Lindstrom

U mnogim je djelatnostima osnovna zaštitna odjeća plava radna kuta. Mnogima je plava radna kuta simbol školskih dana jer su nam u sjećanju spremačice i domari po školskim hodnicima u plavim radnim kutama. Osim njih plava radna kuta zaštitna je odjeća skladištarima, mehaničarima, radnicima u održavanju. Nerijetko plavu radnu kutu možemo vidjeti i u domaćinstvima kao zaštitnu odjeću za rad u vrtu, voćnjaku,vinogradu ili kućnoj radionici.

Lindstrom je među vodećim tvrtkama u tekstilnoj industriji, a posebnu pažnju usmjerava na zaštitnu opremu i radnu odjeću. Testirani, izdržljivi materijali jamstvo su kvalitete svih Lindstrom proizvoda, a dizajn zaštitne I radne odjeće osigurava nesputan pokret pri obavljanju poslova, udobnost, praktičnost i sigurnost radnika.

Plava radna kuta klasik je među zaštitnom odjećom. Duga, jednostavnoga ravnog kroja s prednjim kopčanjem pucetima i džepovima sa strane jednostavna je za odjevanje i praktična za nošenje. Čvrst pamučni materijal i pojačani sastavi – šavovi plavu radnu kutu čine sigurnom zaštitnom odjećom. Duboki čvrsti džepovi sa strana pogodni su za spremanje ili prenošenje sitnijeg alata ili drugog radnog materijala. Gornji manji džep namijenjen je spremanju olovke i bloka za potrebe pisanja bilježaka. Ženski i muški modeli radnih plavih kuta u kroju se ne razlikuju mnogo upravo zato što se radi o klasičnom komadu radne odjeće.

Radna kuta prodaja

Kako kupiti  radnu kutu?

Tvrtka Lindstrom nudi vam praktičnu online uslugu – eLindstom. U online ponudi možete pogledati veliku ponudu radnih kuta za prodaju. Uvid u radne kute za prodaju možete dobiti samo ako se prijavite Lindsrom kontakt osobi i od nje dobijete svoje podatke za pristup online katalogu. U online katalogu  prikazane su i cijene radnih kuta. Radne kute za prodaju prikazane su fotografijom i detaljno opisane. Cijene radnih kuta različite su i primjerene kvaliteti radnih kuta za prodaju. Prema svojim potrebama i u dogovoru s parnerima možete napraviti svoju narudžbu radnih kuta za prodaju. Online usluga eLindstrom daje vam mogućnost da kao kupac upravljate svojim uslugama, mjestom narudžbe i pregledom izvješća tako da uvijek u svakom trenutku možete pratiti cijene radnih kuta. U Lindstromu vi niste kupac nego parner koji svojim primjedbama, savjetima, zahtjevima doprinosi razvoju I boljitku tvrtke.

Ulaganjem u kvalitetu proizvoda, praćenjem tendova u tekstilnoj industriji, uporabom najsuvremenije tehnologije i osluškivanjem potreba i zahtjeva svojih klijenata Lindstrom je 170 godina u vrhu tekstilne industrije s trendom širenja na nova tržišta i osvajenjem novih kupaca. Svakom klijntu Lindstromov tim posvećuje se jednakom pažnjom I pruža najbolju i najkvalitetniju uslugu jer znaju da je to tajna uspjeha.

 

Možda vam se svidi