Radnu odjeću se isplati uključiti u marketinški plan tvrtke

Već je utvrđeno da radna odjeća pozitivno utjeće na motivaciju zaposlenika i posljedično na njihov bolji rad, a firma, za koju ti zaposlenici rade, može biti sa boljimi rezultati rada više nego zadovoljna. Još bolji učinci na prodaju ili promociju tvrtke bi se pokazali ako bi zaposlenici nosili radnu odjeću sa logom. Uz to je opskrba zaposlenika radnom odjećom vrlo pristupačna, pogotovo ako se tvrtka odluči za najam radne odjeće. S najmom tvrtka dobiva cjelokupnu uslugu i ako odabere jedno od vodećih evropskih tvrtki za iznajmljivanje radne odjeće – finski Lindstrom – može biti sigurna, da će zaposleniki nositi vrhunsku radnu odjeću. Najam radne odjeće sasvim opravda sve troškove u vezi sa njim.

Radna odjeća

Učinci radne odjeće sa logom na kupce su pozitivni

Kupci ili klijenti se vole obraćati zaposlenicima u vrhunskoj radnoj odjeći, jer djeluju profesionalno, odgovorno i pouzdano. To još više vrijedi za radnu odjeću sa logom. Na primjer trgovci ili prodavaći u trgovinama izgledaju u radnoj odjeći sa logom pouzdano za kupce i svojim nastupom i izgledom poručuju kupcima da vjeruju u njihove proizvode i da su uvjereni da je njihova ponuda kvalitetna i da je vrijedna kupnje. Radnu odjeću sa logom je kod Lindstroma jednostavno naručiti. Tvrtka šalje ili donese svoj logo i poslije dogovora Lindstrom provodi sve potrebne postupke za izradu kvalitetne radne odjeće sa logom. Kao svu ostalu odjeću iz svojih kolekcija redovito ju održava i pere.

Radna odjeća za prodavaće i trgovce je za dobru prodaju obavezna

Samo kvalitetni proizvodi na policama trgovina nisu dovoljni, izgled trgovca ili prodavaća također pridonosi dobroj prodaji. Stoga je važno da je radna odjeća za trgovce i radna odjeća za prodavaće lijepog modernog dizajna, profesionalnog izgleda, čista i održavana, iz kvalitetnog materijala, koji po brojnim pranjima još uvijek lijepo izgleda. To su karakteristike vrhunske radne odjeće, kakvu iznajmljuje Lindstrom. Pored ponude standardnih kolekcija radne odjeće izrađuju radnu odjeću po mjeri i radnu odjeću sa logom tako da svaka tvrtka, koja iznajmljuje radnu odjeću kod Lindstroma, može odabrati vrhunsku radnu odjeću po svojim željama i potrebama. Zbog dokazanih pozitivnih učinaka radne odjeće na poslovanje tvrtki – pa tako i radne odjeće za trgovce i prodavaće – tvrtke neće pogriješiti s najmom radne odjeće i ukljućiti ga u svoj marketinški plan.

Možda vam se svidi