S najmom radne odjeće su rješena sva pitanja oko zaštite radnika      

Najam radne odjeće je najbolji oblik opskrbljivanja zaposlenika zaštitnom odjećom i obućom, jer donosi brojne prednosti tako radnicima kao tvrtkama. Radnicima pruža vrhunsku zaštitnu radnu odjeću i obuću, pogotovo ako ih radnom odjećom i kombinezonima opskrbljuje finski Lindstrom, jedna od vodećih evropskih tvrtki za najam radne odjeće. Lindstrom ima u svojoj ponudi radnu odjeću i kombinezone za radnike različitih branša i industrija. Za zaštitnu radnu odjeću za radnike, koji rade u opasnim uvjetima, imajo sve certifikate, što je posebno važno kod radne odjeće za električare i kod radne odjeće za građevinare.

Najam radne odjeće

Najam radne odjeće veliko je olakšanje za tvrtke

Lindstrom kod ponude najma radne odjeće pruža tvrtkama punu podršku u vezi s radnom odjećom. S njima surađuje več kod procjene okolo količine i zaliha zaštitne radne odjeće i obuće i od tu dalje se brine o cjelokupnoj opskrbi radnika radnom odjećom i kombinezonima. Tako imaju tvrtke više vremena za ostali profesionalni rad a uz to je usluga najma radne odjeće vrlo pristupačna. Tvrtke se također mogu osloniti na to da će radnici biti u potpunosti zaštićeni, jer ima Lindstromova radna odjeća sve potrebne certifikate, je testirana i je vrhunske kvalitete. Lindstrom svu radnu odjeću i kombinezone redovito održava i odvozi na pranje te radnicima dovozi čiste tako da imaju uvijek zalihu besprijekorne zaštitne odjeće i obuće.

Najpouzdanija radna odjeća i kombinezoni za električare i za građevinare  

Tako električari kao građevinari su kod svog rada izloženi ozljedama opasnim po život, stoga trebaju najbolju i najpouzdaniju zaštitnu radnu odjeću i obuću. Lindstrom razvija radnu odjeću i kombinezone i za najopasnije radne uvjete i sva radna odjeća pa tako i radna odjeća za električare i za građevinare ispunjava sve propise i ima sve potrebne certifikate. Građevinari trebaju biti kod rada dobro vidljivi, jer rade u blizini strojeva, i potrebna im je zaštita od vremenskih utjecaja i hladnoće. Takva je Lindstromova certificirana zaštitna radna odjeća i obuća za zahtjevne uvjete HighVisPro. Njihova kolekcija PowerPro je vrhunska radna odjeća za električare. Ima certifikat za zaštitu od topline i plamena i ceritfikat protiv toplinskih učinaka električnog luka. Kombinezoni kao radna odjeća su tako za građevinare kao za električare najbolji odabir. Građevinari i električari trebaju kod rada zaštitu cijelog tijela. Kombinezoni su između radne odjeće najpraktičniji, jer omogučavaju slobodno kretanje, brzo se mogu obući i imaju praktične džepove. Lindstromovi kombinezoni iz kolekcije zaštitne radne odjeće i obuće su visoko kvalitetni i certificirani.   

Možda vam se svidi