Stolovi za terasu

Stolice za terasu moraju biti udobne i atraktivne neovisno o tome da li su namijenjene upotrebi u barovima i restoranima ili na vašem vrtu. Među najkvalitetnije i najtraženije stolice spadaju i ratan stolice koje su jako udobne i kvalitetne. Stolovi i stolice za ugostiteljstvo su vam dostupni i u prodajnom asortimanu poduzeća Škerjanc. Možemo reći da su stolice naša velika strast i da imamo na području prodaje i proizvodnje stolica i stolova dugogodišnje iskustvo. Barske stolice i stolovi, kvalitetne stolice za terasu za restorane, barske stolice s naslonom ili bez naslona – naša ponuda ugostiteljskih stolica i stolova odnosno garnitura je jako atraktivna i bogata. Naš se izložbeno-prodajni salon nalazi na cesti Rijeka-Trst u selu Materija. Tamo možete u miru pregledati naš bogat prodajni asortiman ugostiteljskih stolica, catering opreme, uredskog namještaja, vrtnih garnitura, stolica za terasu itd.

Stolovi za terasu

Ponuda stolica za terasu i ostale stolice za restorane

Vrtne stolice za terasu i stolovi dolaze u različitim materijalima, bojama i dimenzijama, a namijenjeni su za upotrebu na domaćem vrtu ili u ugostiteljskim objektima. Svi koji imaju mogućnost žele svoj vanjski prostor ili balkon urediti tako da je prigodan za druženje s obitelji i prijateljima. Također svi barovi i restorani, pogotovo ako se nalaze uz more ili na kojoj drugoj lijepoj lokaciji, žele goste ugostiti i poslužiti na terasi. Kod opreme za restorane jako je bitan i izbor stolova i stolica. Kad ljudi dođu u restoran osim dobre hrane oni očekuju i udobne stolice. A takve možete nabaviti kod nas. Vrtne stolice za terase i stolovi različitih materijala, ratan stolice, stolice od drva, polipropilena ili aluminija – sve naše stolice su jako kvalitetne i udobne. Ponuda je zaista široka, do klasičnih stolica pa sve do modernih i ekstravagantnih stolica.

Ratan stolice za barove i restorane

Ratan je kvalitetan materijal iz kojeg se mogu praviti i stolice za terasu ili unutarnje stolice. Ratan je zapravo naziv za različite vrste palmi koje potječu iz tropskih krajeva Afrike, Azije i Oceanije. Ratan je sličan bambusu, ali za razliku od njega ima čvršću stabljiku. Baš je zato odličan materijal za izradu stolica. No, nisu popularne samo ratan stolice, ratan se intenzivno koristi i za izradu ostalog namještaja, pa i košara. Ratan je zaista odličan materijal za izradu namještaja jer prihvaća nanošenje boje, pa stoga možete dobiti ratan stolice u različitim bojama i stilovima. Pogledajte našu ponudu ratan stolica za terasu i unutarnje stolice na našoj web stranici ili nas posjetite u izložbenom salonu gdje vam možemo savjetovati pri izboru.

Opremanje ugostiteljskih objekata

Kod opremanja ugostiteljskih objekata, kao što su restorani i barovi, posebnu pažnju potrebno je posvetiti namještaju. Barske stolice i stolovi te ostale stolice za lokale i restorane također su dio naše ponude. Kvalitetne ugostiteljske stolice talijanskog, modernog ili rustikalnog izgleda odnosno dizajna odličan su izbor za vaš kafić ili restoran. Ovisno o vašem stilu i stilu vašeg ugostiteljskog objekta izaberite najbolje i najkvalitetnije te najudobnije stolice za vaše goste. Stolice za ugostiteljske objekte mogu biti drvene ili metalne, od ratana itd. U našoj su ponudi u različitim dimenzijama, bojama i oblicima. Naš prodajni asortiman također uključuje i stolove različitih dimenzija, boja i oblika – svi su plod naše vlastite proizvodnje. Nudimo vam vanjske stolice za terasu za ugostiteljstvo, unutarnje stolice i stolove.

Ratan stolice

Barske stolice s naslonom ili bez naslona

U zadnje su vrijeme jako popularne barske stolice koje se odlično slažu s visokim stolovima u kafićima. Ako su nekad barske stolice bile namijenjene samo upotrebi za šankom, danas su stvari puno drugačije. Visoki stolovi jako su atraktivni i zato ih možemo vidjeti u mnogim lokalima. Da bi gostu bilo udobnije možda biste morali razmisliti o tome da bi uz visoki stol stavili i barske stolice s naslonom. Tako će vaši gosti moći satima uživati uz dobro piće i dobro društvo. Barski stolovi i stolice također su dio našeg prodajnog programa, stoga posjetite našu web stranicu i sami izaberite takve koje će se najbolje skladati s ostalim elementima vašeg lokala ili kafića.

Stolice za sve ukuse!

Vrtne stolice odnosno stolice za terase za vas izrađujemo iz različitih materijala, zato smo sigurni da će u našoj ponudi i najzahtjevniji ukusi naći nešto za sebe. Pri odabiru posebnu pažnju posvetite udobnosti. Možda je zato pravo rješenje za vas stolica s naslonom za ruke koja ne samo da je estetski dovršena nego i jako funkcionalna. Osim stolica za vrtove i terase te ostalih ugostiteljskih stolica u našoj ćete ponudi i unutarnje stolice i garniture, uredske stolice i stolove, vrtne ležaljke, vreće za sjedenje, stolice i stolove od furnira i još mnogo toga. Kakav je vaš stil? Više volite moderne oblike? Ili ste za klasiku? Kod nas možete naći različite dizajne stolica i stolova koji će se odlično skladati s vašom opremom u stanu, kući ili restoranu. Za više informacija posjetite našu web stranicu ili nas posjetite u izložbenom salonu. Rado ćemo vam pomoći izabrati najbolje stolice za vaš dom, ured ili ugostiteljski objekt.

Možda vam se svidi