Svečana odjeća čini svaki događaj još svečanijim

Za posebne prigode i događaje u životu nije prikladna svaka odjeća, za svečane trenuce potrebna nam je svečana odjeća, da s njom počastimo vrijednost tog događaja. Svečana odjeća se razlikuje od odjeće za svaki dan po materijalu, dizajnu, izradi i bojama.

Kod svečane odjeće nema kompromisa kod kvalitete. Žene se za svečane prigode može obući u svečanu haljinu elegantnog dizajna i izrađenu iz kvalitetnog materijala, dužine ispod koljena, ili u elegantne hlače ili suknju i elegantnu bluzu. Najviše se za ovakve prilike nosi crna boja ili druge tamne boje, može u kombinaciji s dodacima u pastelnim tonovima. U Mani imaju cijelu kolekciju svečane odjeće, tako da se može kod njih naći prekrasne kombinacije za svečani izgled. Svečane haljine su bez rukava i sa nježnim dekorom na rascjepu ili s dugim rukavima u romantičnom stilu. Elegantne hlače ćine kompletan set s elegantnom bluzom, a ako zahladi, tu je i prekrasan sako.

Svečana odjeća

Ženska suknja u crni boji je ravnog, elegantnog dizajna i obavezne dužine ispod koljena. Za hladnije dane tu su i veste, jakne i kaput izvanredne kvalitete i profinjenog izgleda. Bogata ponuda svečane odjeće nije jedina sjajna plat, kao uvijek se u Mani pridržavaju načela, da drže svoje cjene dostupne svima.

Možda vam se svidi