Tekstilni otirač u vašem kućanstvu ili radnom prostoru može biti ukras

Tekstilni otirač može biti ukras u vašem kućanstvu ili radnom prostoru

Lindström je jedna od vodećih europskih tvrtki na području pružanja tekstilnih usluga. Prodaja otirača naša je specijalnost više od 170 godina. Tijekom svog iskustva i rada na tržištu prodaje otirača trudimo se pružati jedinstvenu uslugu. Osim unapređivanja u polju prodaje otirača brinemo i o potrebama vašeg poslovanja. Prilagođavamo se svjetskim trendovima i globalnim zahtjevima te prodaju otirača orijentiramo prema ekološkim standardima. Prodaju otirača usmjerili smo za privatne i poslovne svrhe, a naši su proizvodi globalno prepoznati. Našu ponudu prodaje otirača možete pogledati na Lindström internetskim stranicama gdje možete naći i kontakt za besplatne konzultacije o vrsti otirača koja vam je potrebna. Konzultirati se možete o funkciji, dimenzijama, obliku i dizajnu jer sve su to kvalitete otirača koje mogu biti prilagođene vašim potrebama.

Svoj tekstilni otirač ukrasite personaliziranim logom ili dizajnom

otirači prodaja

Otirač ispred vrata često će biti tekstilni otirač. Sklonjen od izravnog negativnog utjecaja kiše i blata, tekstilni otirač imat će dulji vijek trajanja ako je u natkrivenom prostoru. Otirač ispred vrata može biti i od drugih materijala poput aluminija i gume, ali takav će otirač biti ispred vrata ulaza u neki stambeni ili poslovni objekt. Tekstilni otirač je često postavljen kao otirač ispred vrata vašeg doma, zajedničkih prostorija ili hodnika. Tamo ima funkciju da štiti od prijenosa sitnih nečitoća, prašine ili ostataka vode na obući, ali njegova neuvažena funkcija je da oglasi dobrodošlicu.

otirači tekstilni

Kako bi otirač ispred vrata vašeg doma ili poduzeća izgledao pozivajuće na njemu možete izraziti osobni stav. Na tekstilnom otiraču kojeg birate za svoj dom možete otisnuti crtež koji vam je vrijedan, pozitivnu misao ili izreku, a možete i odabrati dizajn koji najbolje odgovara atmosferi u vašem kućanstvu. Tekstilni otirači namjenjeni poslovnim objektima mogu prenijeti moto ili logo vašeg poduzeća i jasno izraziti stav tvrtke.

Prodaja otirača nije naša jedina usluga, nudimo vam i održavanje

Otirači ispred vrata ponekad teško odolijevaju zubu vremena. Mogu se istrošiti, izblijedjeti ili raspasti, a tome je često uzrok neprimjereno održavanje. Kako bi to spriječili i uštedjeli na sljedećoj investiciji, povjerite nama brigu o svojim otiračima. Pranje i održavanje tekstilnih otirača naša je specijalnost. Otirače čistimo industrijskim pranjem uz pažljivo biranje sredstava za čišćenje i potrošnji vode kako bi održali ekološki standard rada. Osim uštede engije i prirodnih resursa, ekološkim poslovanjem omogućujemo i financijsku uštedu svojim klijentima. Kvaliteta našeg rada vidljiva je kroz dugotrajnost naših proizvoda i učinkovitost procesa njihova održavanja.

otirač za ulazna vrata

Možda vam se svidi