Whey proteini: prodaja proteina po prihvatljivim cijenama. Zanima vas sastav?

Whey proteini odličan su dodatak prehrani svim profesionalnim i rekreativnim sportašima i bodybuilding entuzijastima koji žele postići brze i učinkovite rezultate. Whey protein smatra se kao kompletan protein, a to znači da posjeduje svih devet aminokiselina koje tvore protein. Te su aminokiseline: histidin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan i valin. Na tržištu možete naći velik broj različitih proteinskih suplemenata, pa je zato ponekad teško odlučiti koji proteini najbolji za zdravu rast mišića. Whey proteini osim što pomažu pri izgradnji mišićne mase pomažu i pri građenju imunološkog sustava, sprečavaju katabolizam i pospješuju oporavak. THE Nutrition tim razvio je nevjerojatnu proteinsku formulu koja postavlja standarde svim ostalim proteinskih suplementima. To je The Whey protein. Sastav whey proteina iz naše ponude sasvim je prirodan zato ne morate biti u strahu da bi vam škodio.

Pridržavajte se uputa za konzumiranje whey proteina

Pri konzumiranju whey proteina jako je važno da se pridržavate uputa. The Whey protein (sastav možete pročitati na samom proizvodu ili na našoj web stranici) usavršen je uz najnaprednije tehnike proizvodnje i obrade od kojih je najpoznatija „Cross flow membrane filtration“, za koju je znanstveno dokazano kako rezultira najvećom bio dostupnosti i iskoristivosti za mišiće. Što dovodi do najbržeg dobivanja čiste mišićne mase i kvalitetnih rezultata. THE Nutrition bavi se prodajom kvalitetnih i učinkovitih proizvoda sportske prehrane među kojima ćete naći i odlične whey proteine, uključujući i Gold whey protein, aminokiseline, masti, gainere, pre-workout proizvode, proteinske pločice i ostale proizvode. Cijena whey proteina i ostalih proizvoda kod nas je konkurentna i pristupačna, a možete je provjeriti na našoj web stranici.

Whey proteini

Whey protein: sastav koji pomaže pri izgradnji mišića

U našoj ćete ponudi naći različite proizvode koji sadrže različit postotak proteina. Bjelančevine odnosno proteini osnovni su gradivni element mišićnog tkiva. Proteini imaju najbitniju ulogu pri izgradnji nove mišićne mase i oblikovanju lijepe figure. Ako želimo uspješno pridobivati mišiće i imati atletski građeno tijelo, moramo se pobrinuti za dovoljno visok unos bjelančevina. Prodaja whey proteina u zadnjim je godinama jako narasla, i to ne bez razloga. Whey proteini najbolji su proteini za masu, a rezultati se postižu u kratkom vremenu. Jako su popularni ne samo kod muškaraca već kod žena jer efikasno pomažu pri sagorijevanju masnoća i pomažu pri održavanju željene tjelesne težine. Sastav whey proteina sasvim je prirodan.

THE Whey – proteini koji pomažu pri održavanju lijepo građenog tijela

Među našim kvalitetnim proizvodima naći ćete različite whey proteine u različitim ukusima. Među njima je THE Whey koji sadrži cijeli spektar whey peptida. Sastav je slijedeći: Beta-Lactoglobulin, Beta-Lactoglobulin, Alpha-Lactablumin, Glycomacropeptides, Imunoglobulins, Bovine Serum Albumin, Lactoferin. THE Whey koristi samo najsuperiorniji whey bez dodatnih proteinskih izvora poput kazeinata, soje, ili jaja, upravo kako bi omogućio brže i bolje apsorbiranje, što stimulira proteinsku sintezu i osigurava porast čiste mišićne mase. Naša ponuda obuhvaća i ostale whey proteine, kao što su THE Amino Whey, Gold whey protein itd. Više informacija o sastavu whey proteina i cijeni možete naći na našoj web stranici.

whey protein sastav

Whey protein – prodaja po konkurentnim cijenama

Među najpopularnijim i najprodavaniji whey proteinima su i Amino whey proteini. To je naš najbolji whey protein za masu koji sadrži čak 86% whey proteina. Njegov je sastav prirodan, a u njemu se nalaze i whey proteini sirutke s ekstra dodanim aminokiselinama. Odličan je za izgradnju mišićne mase pa ga zato koriste mnogi aktivni i rekreativni sportaši, posebno su popularni whey proteini za žene, jer su odličan suplement za postizanje i održavanje željene tjelesne težine. Osim toga whey proteini uspješno sprečavaju katabolizam, smanjuju apetit, podržavaju imunološki sustav i učinkovito pomažu pri sagorijevanju viška tjelesne masti. Prodaja whey proteina raste iz dana u dan, a zadovoljni kupci vraćaju se u naš web shop ne samo zbog povoljne cijene, već zbog kvalitetnih proizvoda.

Cijena najboljih whey proteina za mišićnu masu

THE Nutrition shop jedan je od najboljih online shopova sa suplementima za bodybulding i sport. U našoj ponudi možete naći različite proizvode različitih sastava, a među njima se ističu whey proteini čija prodaja iz dana u dan raste. Među najprodavanijim proizvodima možete naći The Amino whey, Gold whey protein, THE Whey, THE Whey2 itd. Svi naši proizvodi koji sadrže whey proteine odličnog su ukusa, učinkoviti pri izgradnji mišićne mase i održavanju lijepe linije. Svaki sportaš zna da su whey proteini osnova. Ako tražimo kvalitetan dodatak koji će nam pomoći brže doseći naše ciljeve oblikovanja tijela, onda je pravo rješenje protein iz sirutke (whey). Sirutka je najbolji izvor proteina za izgradnju mišića i regeneraciju nakon treninga zbog svoje biološke vrijednosti, aminokiselinskog profila i brze apsorpcije u mišiće. THE Nutrition je tijekom procesa stvaranja ovoga suplementa mislio na to da upravo ti osnovne i prirodni sastojci u sastavu whey proteina ostanu u svom izvornom obliku. Ako vas zanima cijena whey proteina, posjetite našu web stranicu. Tamo možete naći i sve informacije o sastavu i prehrambene vrijednosti.

Možda vam se svidi