Zaštitna odjeća – osnovna zaštitna oprema za sigurnost na radu

Zaštitna odjeća osnovni je preduvjet za uspješno obavljanje djelatnosti, čiji radni uvjeti mogu dovesti do nezgoda, u slučaju da nije korištena adekvatna zaštita. Ovo je također od velike važnosti u zanimanjima, koja moraju osigurati kontrolirane uvjete proizvodnje. U zanimanjima gdje dolazi do rada na većim visinama i potencijalno opasnim uvjetima neophodno je osigurati zaposlenike osobnom zaštitnom opremom, koja će pružiti mogućnost prevencije nesreća na radu odnosno ublažiti njihove možebitne posljedice. Naša proizvodnja je u velikoj mjeri orijentirana upravo na takvu vrstu opreme, kao što je primjerice zaštitna odjeća visoke vidljivosti, koja mora doprinijeti sigurnom radu bez štetnih posljedica za zaposlenike.

Izaberite zaštitnu odjeću visoke vidljivosti za radove na otvorenom

U situacijama, kada se radovi odvijaju na otvorenom, posebno ukoliko je riječ nekontroliranim uvjetima, poželjno je da je zaposlenici imaju zaštitnu odjeću, koja omogućuje da budu dobro vidljivi suradnicima i prolaznim objektima. Za rad na održavanju pruga, na elektranama i hidrocentralama, autocestama i drugim sličnim lokacijama, svakako je neophodno imati zaštitnu odjeću visoke vidljivosti, uz koju je obavljanje posla znatno sigurnije i efikasnije. Lindstrom proizvodi posebnu seriju odjeće dizajnirane za povećanu vidljivosti, koja je iskoristiva za razne branše, a moguće ju je dodatno prilagoditi specifičnim zahtjevima pojedinog zanimanja.

radna odjeća po mjeri

Izaberite našu osobnu zaštitnu odjeću za vrhunsku sigurnost

Naša zaštitna odjeća dizajnirana je u skladu s raznim sigurnosnim potrebama, pa tako može biti otporna na vatru, električni udar i slično, čime se preveniraju razne opasnosti, koje mogu biti prouzročene uvjetima na radu. Naša proizvodnja je većinom orijentirana na velike narudžbe i dizajniranje u skladu s potrebama cjelokupnog poslovnog subjekta, no također smo u mogućnosti isporučiti i manje količine radne odjeće, koja se može prilagoditi pojedinoj osobi. Uz našu osobnu zaštitnu odjeću vaš radni učinak će biti još bolji, a ujedno ćete biti sigurni, da vam boravak u radnom okolišu neće naštetiti.

Pri jakoj izloženosti suncu na radu nabavite uv zaštitnu odjeću

Već smo napomenuli kako zaštitna odjeća mora pružati kvalitetnu zaštitu pred nepovoljnim uvjetima pri radu na otvorenom, a tu spada i duga izloženost suncu. U djelatnosti, kod kojih je izloženost učestala i intenzivna spadaju građevinska industrija, održavanje u području transporta (brodogradnja i sl.), električarski radovi na otvorenom, koji često zahtijevaju i zaštitnu odjeću visoke vidljivosti. Upotrebom odjeće sa zaštitnim od uv zraka radno osoblje štitimo od dugoročnih posljedica pretjerane izloženosti suncu. Raspolažemo materijalima, koji su otporni i na najjače sunčeve zrake i koji će omogućiti rad na izravnom suncu bez štetnih posljedica.

Pri opremanju vaših djelatnika ne zaboravite na osobnu zaštitnu opremu

Uz osnovnu odjeću, koja je neophodna za obavljanje svakog posla, velik dio zaštitne odjeće se zapravo bazira na opremi, koja je njezin sastavni dio, ili dolazi odvojeno od nje. U građevini stoga imamo kacige, rukavice, neprobojnu obuću i remenje, koje je moguće prikopčati s užadi za mehanizaciju. Naša ponuda također sadrži raznoliku zaštitnu opremu – imamo sve od pregača za medicinske sestre i njegovateljice do čeličnih rukavica i zaštitnih vizira za rad u prerađivačkoj industriji. Obratite nam se izradu jedinstvenog rješenja, koje će u cjelosti odgovarati vašim potrebama.

Možda vam se svidi