Odjeća za djecu je zimi djetetov najbolji saveznik

Zimi u prirodi dominiraju sive, mirne boje, zato smo u Mani odlučili, da naša odjeća za djecu sjaji u različitim bojama. Naše zimske jakne za djecu i druga zimska odjeća za djecu je u veselim bojama, sa lijepim dezenima, tako da ju djete sa zadovoljstvom nosi. Djeca također žele biti stilski odjevena i posebno djevojčice žele u odjeći lijepo izgledati. A uz to mora biti odjeća za djecu, kad se temperatura spusti oko nule, robustna, vrlo kvalitetna i mora grijati i štititi od vlage i vjetra. Sa Maninom kolekciju odjeće za djecu su tako djevojčice kao dječaci potpuno opskrbljeni kroz cijelu zimu, bila to odjeća za u školu, slobodno vrijeme ili sportske djelatnosti.

Kako obući djete – od majice do zimske jakne za djecu

Kako bi djećja igra u prirodi bila ugodna i u snijegu i zimskim temperaturama, mora biti djete obućeno u kvalitetnu odjeću za djecu. Najbolje je, da zimska odjeća za djecu sastoji iz više slojeva. Tako će biti djetetu ugodno toplo i kad temperatura padne na nulu. A kako su ti slojevi odjeće za djecu pravilno sastavljeni? Prvo je donje rublje, zatim tanja majica iz pamuka, preko ove majice damo djetetu deblju majicu iz pamuka, a preko tih majica još vestu, na primjer sa kapuljačom ili pulover. U jesen ali i zimi, ako nije vrlo hladno, djetetu obućemo jaknu, koja ga štiti od vlage, vjetra i hlada, takva je na primjer jakna iz softšela. Usred zime i u vrlo niskim temperaturama umjesto jakne iz softšela odaberemo zimsku jaknu za djecu. Pravilo je, da su prvi slojevi iz naravnih materijala, jer su u dodiru sa djećjom kožom, a vanjski sloj, to su zimske jakne za djecu, iz materijala, koji je vodootporan.

Zimska jakna za djecu

Zimske jakne i dječja odjeća za snijeg

Zimska odjeća za djecu mora ispunjavati više zahtjeva – biti mora robustna, iz kvalitetnih materijala, koji štite od snijega, vjetra i hladnoće i biti mora vrlo udobna, da se djete u njoj može kretati. Zimske jakne za djecu u Mani ispunjavaju sve zahtjeve i su pored toga lijepih boja. Zimske jakne za djevojke su u roza i sivim tonovima, a za dječake u plavim, zelenim, žutim i sivim tonovima. Zimske jakne za djecu, koje štite od snijega i vjetra, imaju džep za skijašku kartu i odvojivu kapuljaču, koja dodatno štiti od vjetra i snijega. Može se nositi svaki dan u slobodnom vrijemenu ili za skijanje. Pored zimske jakne djeca obuće za snijeg hlače iz robustnog, vodootpornog materijala sa naramenicama. Za najmlađe su idealna dječja odjeća za snijeg kombinezoni. Za potpunu zaštitu su neophodni i rukavice i kape, jer se najveći dio topline gubi kroz glavu.

Kvalitetna odjeća za djecu na jednom mjestu      

Ispod zimske jakne treba je djeci obući kvalitetnu zimsku odjeću. Udobna i kvalitetna odjeća za djecu u Mani ispunjuje sve želje djevojčic i dječakov po lijepom i modernom izgledu i mekanim materijalima. Kod odjeće za djevojke i djevojčice prevladavaju ružičasta boja, bijela, pastelni tonovi, zabavni dezeni, lijepi detajli. Bogata ponuda zadovolji svaki okus, djevojke mogu birati različite komade odjeće i ih međusobno kombinirati. Djevojke naravno vole haljine, suknje, tunike, veste, jakne i kapute pa hlače i tajice, da u školi izgledaju uredne i lijepe. Ali i dječaki će se u školi udobno osjećati u našim majicama, košuljama, vestama, puloverima i hlačama. Bogata je i naša ponuda sportske odjeće za djecu sa lijepim trenirkama, majicama i jaknama. A zimi ne ide bez modnih dodataka, posebno za djevojke nudimo zanimljive kape prijatnih boja i dezena.

Zimske jakne za djevojćice

Možda vam se svidi